The Internship (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Billy en Nick kunnen als ouderwetse salesmannen niet op tegen het hedendaagse online shoppen. Om hun carrière nieuw...
The Internship

The Internship

Komedie
6.86 Taal:Engels Jaar:2013 Duur:1 u 55 min

Billy en Nick kunnen als ouderwetse salesmannen niet op tegen het hedendaagse online shoppen. Om hun carrière nieuw leven in te blazen regelt Billy een stage bij het innovatieve Google. Hier gaan de mannen de strijd aan met een groep hippe whizzkids voor een vaste baan. Echter, Billy en Nick hebben geen benul van technologie en de concurrentie is ook nog eens twintig jaar jonger. Deze clash tussen old school en new school zorgt voor de lachwekkendste situaties. The Internship staat garant voor een avond met veel plezier.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Reviews (32)

6.86/10.0
7
Anoniem
29-05-2014
Hoofdrolspelers bekend van Weddingcrashers, goede combinatie. Ze staan garant voor een komische film met positieve inspiratie voor de toekomst. Goeie grappen op z'n tijd. Wel een beetje voorspelbaar. Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Leuke film voor op een regenachtige zondag. Ik ben zoals iemand hiervoor al zei ook erg benieuwd of het er in het echt ook zo aan toe gaat bij google ;)
8
Anoniem
27-03-2014
Een heerlijke supergrappige film. Deze twee zijn natuurlijk een perfect duo. Als je hen in de Weddingcrashers leuk vond, dan moet je zeker deze film kijken.
De film is natuurlijk niet heel erg verrassend, maar dat maakt de film niet minder leuk. Leuk om een kijkje te krijgen in de wereld van Google. En de kloof tussen de nieuwe generatie en de oude wordt erg grappig neergezet. Heb zelf deze film gekeken samen met een groep vrienden. Een lekkere feelgoodmovie!
6
Anoniem
25-03-2014
Creatief verhaal, leuk om een idee te krijgen hoe het er bij zo'n multinational aan toe zou kunnen gaan.
7
Anoniem
23-03-2014
Goede en grappige film!
9
Anoniem
05-03-2014
leuke film
7
Anoniem
03-03-2014
Een film die je misschien wel dronken moet gaan kijken om bepaalde humor te snappen. Tis leuk neer gezet maar had misschien iets meer verwacht. Kinderen hebben d'r om kunnen lachen. Leuk om gezien te hebben. Daar blijft het dan ook wel bij.
10
Anoniem
26-02-2014
Echt een superfilm! Sit back and enjoy!
6
gerline
21-02-2014
Een redelijke film. Het heeft wel een grappige verhaallijn. Ik vond de film niet al te sterk en geef hem daarom een 6. Er konden meer opdrachten in verwerkt worden om het verschil duidelijk te maken van wel of geen internet. Daarnaast waren de acteurs prima en waren er mooie dialogen. Internet is niet de vervanging van het menselijk contact.
1
Anoniem
04-02-2014
Leuke film met simpele verhaallijn, echter verveelt niet en de moeite waard.
8
Anoniem
01-02-2014
Een grappige en leuke film om te zien!
9
Anoniem
01-02-2014
Dit is echt een goeie film, het is zo grappig om te kijken
het blijf maar leuk
7
Anoniem
28-01-2014
Aardige film waarvan de verhaallijn zelfs wel iets wegheeft van Monsters University. Veel herkenbare elementen in de film omdat we allemaal wel met Google te maken hebben in onze dagelijkse bezigheden op het internet. Het verhaal is wel een beetje dun, maar de dialogen tussen Owen Wilson en Vince Vaughn maken een hoop goed. Beetje voorspelbaar einde, maar dat mag de pret niet drukken!
7
Anoniem
26-01-2014
Wederom hilarische comedy met goeie acteurs en prima verhaal. Als je vermaakt wil worden, kijk dan deze film!
6
Anoniem
26-01-2014
Erg leuk
10
Sharif
26-01-2014
Hilarische film die gaat over 2 vrienden die ontslagen worden op hun werk en bij Google gaan solliciteren! Helaas hebben zij niet zoveel verstand van de functie als ICT'er en doen er op hun belachelijk komische manier alles aan om toch aangenomen te worden! De 2 komedianten zijn zeer geschikt voor deze film! Zij hebben ervoor gezorgd dat hier een hele woonkamer met mensen op de grond lagen te rollen van het lachen! Aanrader dus!
9
Anoniem
25-01-2014
Supergrappige film.
8
Geert
21-01-2014
Verstand op 0 en meegaan met de feel good flow. Een typische Vaun-Wilson film met de gebruikelijke grappen en overweldigende flow van discussies... Het blijft zalig om de 2 bezig te zien. Wanneer ze worden ontslagen op hun werk schrijven ze zich in als stagiairs bij het grote Google. Alleen... ze kennen niet echt veel van IT. Dat maken ze ruimschoots goed met hun ervaring in teambuilding, wat uiteindelijk leidt tot een spannende race tussen de teams, daar slechts alleen het winnende team de job krijgt. Leuke comedy, leuke reclame film voor Google ook :-)....enjoy.
7
Anoniem
21-01-2014
Goeie feel good movie! Zou bijna ook een internship willen lopen bij Google. Wel een beetje voorspelbaar, maar dat weet je voordat je begint met kijken
8
Michaela
09-01-2014
The movie is funny, with the great comedians Vince and Owen. Great to get to see so much of Google also. Definitely one to watch.
8
Anoniem
02-01-2014
Grappige film, ik raad het zeker aan
7
Anoniem
01-01-2014
Dit is een heerlijke film om eens lekker zonder nadenken te kunnen lachen. Het verhaal zit goed in elkaar. Op zijn tijd de nodige verrassingen in de film. Het einde is wel enigszins voorspelbaar, maar dat mag de pret niet drukken. Veel leuke grappen en situaties komen langs. Tevens een film met een boodschap. Ik ben wel benieuwd geworden of het beeld wat we na het bekijken van deze film hebben ook enigszins klopt met hoe het er in werkelijkheid bij Google aan toe gaat.
7
Anoniem
30-12-2013
Deze film viel erg bij mij in de smaak. Ik vond de acteurs erg goed acteren en hierdoor kwamen de karakters goed naar voren van de acteurs. De film is erg verrassend en vooral het einde. Je krijgt echt een boodschap mee waardoor je je goed voelt over jezelf. Ik vind deze film erg leuk en raad hem aan, aan mensen die van humor en vriendschap houden.
8
Anoniem
29-12-2013
Fantastisch om te zien dat 2 goede vrienden zoveel kunnen bereiken, altijd mooi en goed om te zien!
9
Joyce
29-12-2013
Vince en Owen zijn een gouden duo in deze hilarische film. Het is ontzettend leuk om te zien hoe de kloof tussen de verschillende generaties overbrugt word. Enorm herkenbaar is ook hoe stuntelig de mannen zijn omdat ze totaal geen verstand hebben van internet en/of Google. Deze feelgood-movie geeft heel goed weer dat als je iets heel graag wilt en je er echt voor gaat, je het zeker ook kan behalen.
7
Anoniem
28-12-2013
Een echt komische film. Maar wat wil je, met Vince en Owen? Een echte feel good movie. In het echte leven zou dit nooit kunnen, maar daarom is ie zo ontzettend leuk. Enkel het einde valt tegen, dat had wel wat spannender gemogen en niet zo afgeraffeld. Dan was de film pas echt geslaagd geweest. Maar al met al toch wel een echte aanrader.
8
Anoniem
27-12-2013
Ik moest er van huilen
8
Anoniem
27-12-2013
Erg komisch, zit goed in elkaar
7
Anoniem
25-12-2013
Het was een goede film
5
Anoniem
23-12-2013
The Internship leek mij een leuke film waar ik veel van verwachte maar die eigenlijk best wel tegen viel.
De film gaat over 2 gasten (Vince Vaughn en Owen Wilson) die verkopers zijn maar als zij hun baan kwijtraken. Door de technologie van nu moeten zij op zoek naar wat anders,
uiteindelijk komen ze bij Google terecht waar ze aan een stagiaire-programma meedoen
Dit verloopt alleen niet geheel vlekkeloos...
In sommige stukken zou de film grappig moeten zijn maar de grappen zijn gewoon saai en komen gewoon niet goed uit de verf ik moet zeggen dat ik eigenlijk weinig heb gelachen bij de Internship.
Lijkt jou deze film leuk? Ik zou zeggen geef het een kans. Hij is niet superslecht maar ook niet heel goed.
Daarom geef ik deze film een mager 6je.
9
Anoniem
23-12-2013
Een film met Vince Vaughn en Owen Wilson kan niet slecht zijn. Ik heb mijzelf verbaasd over de wereld van Google en hoe echt zij dit hebben neergezet. Er komen veel leuke en soms flauwe grappen in voor die ik respecteer. Daarnaast heeft het einde een verrassingselement dat je niet verwacht en daardoor blijf je met je gedachten alert tot het einde. Een onderliggende boodschap wordt tevens in deze "feel good" movie gedeeld dat niet opgeven en doorzetten je kunnen veranderen. Een geweldige film voor Nooglers!!!
7
Anoniem
22-12-2013
Ja hoor
8
Anoniem
21-12-2013
Topfilm
loading