Pitch Perfect (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De rebelse Beca wordt gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit...
Pitch Perfect

Pitch Perfect

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 47 min

De rebelse Beca wordt gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie...

Vrouwelijke cast Humoristisch Energiek Vriendschap ChoreografieŽn Universiteitstijd Barden Universiteit

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Selinde
Het is een film waar je blij van wordt. Een film die je eigenlijk na afloop gelijk nog een keer wilt bekijken. Af en toe een lachmoment, maar ook veel momenten wanneer je graag mee wilt (kunnen) zingen. Een unieke verhaallijn. Een aanrader voor bijvoorbeeld een meidenavond. Of als je zin hebt in een film waar mooi in wordt gezongen.

Reviews

Anoniem
Een echte feel good movie, voorspelbaar maar wel erg leuk om naar te kijken. Plus erg veel leuke dans en muziek. Maar wel een genre waar je van moet houden. Goed acteerwerk (B-acteurs) en leuke cast! Soms iets too much over de top! Maar wel een aanrader voor een gezellige film met de familie en opgroeiende kids (tieners).
Anoniem
Ik heb deze film gehuurd en gekeken met m'n familie. Het was een leuke en vermakelijke film. Geen hoogvlieger, maar gewoon een leuke film die lekker wegkijkt. De zangstukken luisteren lekker weg en natuurlijk ontbreekt ook het romantische aspect niet in de film. Voor de mannelijke kijker is het misschien wat te zoetsappig maar desalniettemin een leuke film. Was een gezellig avondje.
Lei Yan
Echt een leuke film met veel hilarische momenten. De liedjes waren erg leuk om te luisteren.
Anoniem
Een hele vrolijke film, met een redelijk voorspelbaar romantisch verhaallijntje. Maar de muziek en het enthousiasme van de acteurs werkt zo aanstekelijk dat het zeker een aanrader is!
Irma
Dit is een hele leuke film. Ik hou altijd van dansfilms zoals Step Up etc. Maar nu heb ik voor het eerst een film gezien waarin zang de hoofdrol speelt. De film is me zeker goed bevallen. Ik vind het overigens een echte meidenfilm maar hier zullen verschillende meningen over zijn. In ieder geval raad ik iedereen deze film aan. Je zal er geen spijt van krijgen.
Myleen
Leuke film met hilarische momenten en met geweldige a capella muziek. Ik vond het super om te kijken. Voor de liefhebbers van muziek gemixt met komedie een echte aanrader.
gerline
Dit vind ik echt een leuke film. Enorm veel muziek, je moet dus wel echt van muziek houden. Alles draait om muziek. Leuk hoe een bestaande groep door andere mensen kan veranderen. Je ziet dat dit ook lastig is, wanneer iemand ergens aan vasthoudt is het altijd moeilijk om te veranderen. Toch komt het en dat wordt een keigoede knaller van het stuk! Ik geef de film daarom een 7.
Kris
Dit is een hele leuke film met prachtige muziek en dito zangstemmen. Als Beca verder gaat studeren (dik tegen haar zin, maar op aandrang van haar vader) gaat ze een weddenschap aan met hem en zo schrijft ze zich in bij een a-capella meidengroep. In het begin lijkt deze meidengroep af te stevenen op een rampjaar in hun zangcarriŤre, maar dan krijgen ze net op tijd nog een laatste kans om hun repertoire op te poetsen. Zeker kijken dus.
Anoniem
Wat een lekkere film om te kijken. Vooral als je van het type musical/high school gehalte houdt. Geweldige a-capella muziek. Een aanrader om zeker gekeken te hebben. Al is het op een druilige zondagmiddag. Iets meer comedy had er voor mij wel in gemogen.
Junita
Dit is een leuke highschoolfilm! Met leuke meiden die een zanggroepje beginnen met de nodige bitch-fights erbij. Ik geef deze film niet een heel hoog cijfer maar deze film kijkt wel lekker weg. Jammer dat Beca niet veel doet met haar dj-talent. Dat had wel leuk geweest.
loading