Captain America: The Winter Soldier (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de catastrofale gebeurtenissen in New York met de Avengers leidt Steve Rogers, oftewel...
Captain America: The Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 10 min

Na de catastrofale gebeurtenissen in New York met de Avengers leidt Steve Rogers, oftewel Captain America, in Marvels Captain America: The Winter Soldier een rustig leven in Washington D.C. Hij probeert zich daar aan de hedendaagse maatschappij aan te passen. Maar wanneer een S.H.I.E.L.D.-collega wordt aangevallen, raakt Steve verwikkeld in een web van intriges dat de wereld in gevaar dreigt te brengen. Captain America bundelt zijn krachten met Black Widow en samen spannen ze zich in om het almaar groter wordende samenzweringscomplot aan het licht te brengen.

Liftgevecht Politieke thriller Vertrouwen Schild Moderne tijd Washington D.C.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Harry
schitterend vervolg op deel 1. hou je van snelle actie, spanning en toch ook wel leuke humor...echt gaan kijken deze film. Ouwe redford doet t ook nog steeds aardig als acteur.. S. jackson blijft toch wel de vent met de koele humor en look. scarlet in een actie rol is wel toppie. volwassen geworden na ''charlies angels'' en ik hoop ook terug te zien in t vervolg. zin in een avondje film...lekker gaan kijken

Reviews

NatanaŽl
Deze film sluit mooi aan bij de S.H.I.E.L.D serie en bij de andere Marvel films. Het is weer mooi in elkaar gezet en is op sommige momenten flink spannend. De acteurs spelen hun rol heel goed en wat mij betreft zitten in dit deel gelukkig niet al te veel gefantaseerde vieze buitenaardse slechterikken in. Sommige dingen zijn iets te voorspellend, zoals de "toegangscodes" die de belangrijke gasten op moeten spelden in het gebouw, maar al met al een leuke film als je de rest van de superhelden films gevolgd hebt.
Stefan
Goede film, lekkere actie maar weinig spanning helaas. Misschien komt het doordat Captain America nou niet bepaald mijn favoriete superheld is, maar ik kan hierbij niet op het puntje van mijn stoel genieten en meegezogen worden in het verhaal. Dat is jammer, maar ik heb mij zeker geamuseerd. Een 7.
Geert
Dit is een zeer zeer goed vervolg op de 1e film.
Wanneer er van alles gebeurd binnen de Shield organisatie, weet niemand meer wie te vertrouwen. Blijkt dat Hydra is geÔnfiltreerd in Shield en op het punt staat, alles over te nemen en de wereld te onderwerpen aan haar gezag.
Sterk verhaal, goed geacteerd en heel interessante twists in het verhaal. Een oude bekende duikt op en Captain America moet alles uit de kast halen om hem te verslaan. De deur wordt opengezet voor de derde film in de rij waarbij Captain A. zijn oude vriend zal moeten opzoeken en overtuigen van het goede. Stevige actie en knappe effects, aanrader voor de liefhebbers van het Marvel genre.
Roy
Met actie overladen Marvel verfilming.
Goed gemaakt met een hoog tempo.
Vooral de rol van Scarlett Johansson in deze film viel mij op, ze vult deze zeer cool in.
Op naar het volgende deel waar deze film op het einde een voorproefje geeft.
loading