Avengers: Infinity War (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een...
Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

Actie Sciencefiction Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 23 min

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel's Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Infinity Stones Actievol Dramatisch Decimation Visueel spektakel Hedendaags Wakanda

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
In deze film komt alles en iedereen bij elkaar. Samen moeten ze het gevecht aangaan tegen Thanos, een entiteit die jaagt op de 5 stenen die het universum sturen en beheersen.De 5 stenen samen hebben ongekende en ongelimiteerde macht. De film borduurt voort op de vorigen en kent dezelfde actie, gadgets, effects en humor.Voor de Marvel fans het ultieme gezien bijne alle helden hun rolletje krijgen.De snelheid van de scenes zorgt dat er geen moment verveling opduikt,sterk verhaal moet je echter niet verwachten.De cliffhanger zorgt dat we alweer uitkijken naar het vervolg. Brains out, fun GO.
loading