The 355 (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een aantal vrouwelijke spionnen van verschillende agentschappen over de gehele wereld worden bij elkaar verzameld. Om een...
The 355

The 355

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 57 min

Een aantal vrouwelijke spionnen van verschillende agentschappen over de gehele wereld worden bij elkaar verzameld. Om een aanslag te voorkomen die de hele wereld in chaos zal veranderen, moeten ze hun geschillen opzij zetten, hun talenten optimaal benutten en samen zien te werken. Gaandeweg krijgen ze een steeds betere band met elkaar en gaan ze onder de codenaam '355' op missie om de aanslag te voorkomen.

Vrouwelijke hoofdrollen Spannend Internationaal Vrouwenspionnen Actiescènes Hedendaags Stedelijke landschappen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Pascal
Waanzinnige actiefilm, vol spanning

Reviews

Eva
Fight in a Dress! Eindelijk weer een loeisnelle, venijnige & knappe thriller op je scherm. The 355, een team van 4 bloedmooie rivaliserende secret agents moeten de handen ineenslaan. CIA-agente Mace (Jessica Chastain), Columbiaanse superpsychologe Graciela (Penelope Cruz), Britse computerspecialist Khadijah (Lupita Nyong'o) en Duitse agent Marie (Diane Kruger) hebben een missie om de wereld te redden.

Vette actie, mooi stuntwerk en ontwikkeling van mooie karakters, wat wil je nog meer? Soms een beetje ongemakkelijk, maar regisseur en scriptschrijver Simon Kinberg heeft er alles aan gedaan ons te boeien... Heeft hij de juiste toon kunnen vinden voor kaskraker met een boodschap? Reis van Washington, Parijs, Marokko tot London en zinderend Shanghai in je eigen thuisbios.

Jessica Chastain: "there's something about that feminine, ferocious energy that can be quite intimidating"
loading