The 355 (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een aantal vrouwelijke spionnen van verschillende agentschappen over de gehele wereld worden bij elkaar verzameld. Om een...
The 355

The 355

Actie Thriller 6.90
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2022 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 57 minuten

Een aantal vrouwelijke spionnen van verschillende agentschappen over de gehele wereld worden bij elkaar verzameld. Om een aanslag te voorkomen die de hele wereld in chaos zal veranderen, moeten ze hun geschillen opzij zetten, hun talenten optimaal benutten en samen zien te werken. Gaandeweg krijgen ze een steeds betere band met elkaar en gaan ze onder de codenaam '355' op missie om de aanslag te voorkomen.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (2)

6.90/10.0
8
Pascal
22-07-2022
Waanzinnige actiefilm, vol spanning
6
Eva
03-06-2022
Fight in a Dress! Eindelijk weer een loeisnelle, venijnige & knappe thriller op je scherm. The 355, een team van 4 bloedmooie rivaliserende secret agents moeten de handen ineenslaan. CIA-agente Mace (Jessica Chastain), Columbiaanse superpsychologe Graciela (Penelope Cruz), Britse computerspecialist Khadijah (Lupita Nyong'o) en Duitse agent Marie (Diane Kruger) hebben een missie om de wereld te redden.

Vette actie, mooi stuntwerk en ontwikkeling van mooie karakters, wat wil je nog meer? Soms een beetje ongemakkelijk, maar regisseur en scriptschrijver Simon Kinberg heeft er alles aan gedaan ons te boeien... Heeft hij de juiste toon kunnen vinden voor kaskraker met een boodschap? Reis van Washington, Parijs, Marokko tot London en zinderend Shanghai in je eigen thuisbios.

Jessica Chastain: "there's something about that feminine, ferocious energy that can be quite intimidating"
loading