The Virtuoso (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een eenzame vreemdeling met stalen zenuwen moet een malafide huurmoordenaar opsporen en doden om een openstaande...
The Virtuoso

The Virtuoso

Actie Thriller
3.95 Taal:Engels Jaar:2021 Duur:1 u 44 min

Een eenzame vreemdeling met stalen zenuwen moet een malafide huurmoordenaar opsporen en doden om een openstaande schuld te betalen. Maar de enige informatie die hij heeft gekregen, is een tijd en locatie waar hij zijn doelwit kan vinden - 17:00 uur bij een rustiek restaurant in de stad. Geen naam, geen beschrijving, niets. Als de huurmoordenaar arriveert, zijn er verschillende mogelijke doelen, waaronder de sheriff.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

3.95/10.0
3
Barbara
01-03-2022
Op basis van de beschrijving en de trailer hadden we best goede verwachtingen over deze film. Het plot heeft achteraf wel wat weg van de film Acceleration waarin Dolph Lundgren vanaf een zolderkamer diverse moordopdrachten uitdeelt. Wij vonden deze film - in tegenstelling tot wat de titel suggereert - bepaald niet virtuoos. Met uitzondering van een lange monoloog van Anthony Hopkins; die is echt goed. Blijft over een matige film. Wij hebben hem uitgekeken, maar de film heeft niet de potentie om een tweede keer te willen zien. Ook niet om erachter te willen komen hoe die nu echt in elkaar zit.
loading