Cash Truck (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. H is een koude en mysterieuze man die sinds kort werkzaam is bij een cashtruckbedrijf. Wekelijks is deze...
Cash Truck

Cash Truck

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 54 min

H is een koude en mysterieuze man die sinds kort werkzaam is bij een cashtruckbedrijf. Wekelijks is deze verantwoordelijk voor het verplaatsen van honderden miljoenen dollars door Los Angeles. Tijdens het werk worden H en zijn collega's overvallen, maar H blijkt over flink wat ervaring en precisie te beschikken - tot grote verbazing van zijn collega's. Het duurt niet lang eer de ware motieven van de onbekende man duidelijk worden.

Overval Spanning Realistisch Wraakmotief Actiescènes Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Jitske
Top!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Barbara
Op zich wel een lekkere film van Jason Statham. Het verhaal is niet direct helemaal duidelijk. Misschien is dat ook maar beter, anders zou de film te voorspelbaar zijn. Nu wordt stukje bij beetje steeds wat meer van de rode draad vrijgegeven. Liefhebbers van de zo typerende Statham actie komen volop aan hun trekken. De film kijkt wel lekker weg; zeker geen slechte actiefilm.
Jan
Boeiende film
Jane
We ain’t the predators, we’re the prey…

Een nieuwe snoeiharde actiefilm van regisseur Guy Ritchie, een remake van een Franse film uit 2004. Verrassend maar ook vertragend zijn de verschillende perspectieven en tijdslijnen in de 2021 film. Jason Statham speelt H. die gaat werken bij een geldtransportbedrijf en daar snel furore maakt als meedogenloze killer. Hij is een man met een missie, wil wraak voor de dood van zijn zoon. Geldt het verdriet om een kind als goedmaker voor al het geweld? Want all hell breaks loose in de straten van Los Angeles…
loading