Escape Plan: Ray Breslin is een autoriteit op het gebied van veiligheid. Hij besluit nog een laatste opdracht aan te nemen: ontsnappen uit een ultrageheime hightechgevangenis genaamd 'The Bomb'. Maar Breslin wordt misleid en gevangengezet. Hij schakelt de hulp in van een medegevangene om hem te helpen bij een gedurfd, bijna onmogelijk plan om te ontsnappen.
×
Escape Plan
Ray Breslin is een autoriteit op het gebied van veiligheid. Hij besluit nog een laatste opdracht aan te nemen: ontsnappen uit een ultrageheime hightechgevangenis genaamd 'The Bomb'. Maar Breslin wordt misleid en gevangengezet. Hij schakelt de hulp in van een medegevangene om hem te helpen bij een gedurfd, bijna onmogelijk plan om te ontsnappen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (38)Escape Plan
Geschreven door: Coen en Nelly
   27-03-2015
Dit vonden wij een goede film. We waren een beetje twijfelachtig, of het niet alleen maar een actie film zou zijn, maar dat viel alleszins mee. Leuk verhaal, goed in elkaar gezet en bij vlagen best spannend. Goed in beeld gebracht ook. Leuk om Stallone en Schwarzenegger samen in een film te zien. Een aanrader en de waardering is een zeven++!
Geschreven door: Anoniem
[RATINGNONACTIVE]    27-02-2015
Ook al zijn ze op leeftijd, nog steeds leuk om naar te kijken. Vooral dat ze samenspelen.
Geschreven door: Anoniem
[RATINGNONACTIVE]    18-01-2015
Goed verhaal, genoeg actie en spanning. Leuk om de 2 veteranen in een film te zien.
Geschreven door: Anoniem
   07-01-2015
Spannende film, zelfs als jail break out movies en knokpartijen niet echt jou genre is. Spannend tot het einde met verrassende plots.
Zeker de moeite waard dus!!
Geschreven door: Larry
   24-10-2014
Op een saaie zondagmiddag naar Movie MAX Online om een leuke film te huren, uiteindelijk deze gekozen. Ik was wel een beetje bang dat het weer echt z'on standaard gevangenisfilm zou worden. Hier lijkt het aan het begin ook een beetje op, maar niets is minder waar. Wat een topfilm! Origineel verhaal, blijft spannend tot op de laatste seconde. Verrassende wendingen, een film waarbij je constant op het puntje van je stoel zit en die voor niemand tegen zou vallen. Dikke vette aanrader!!!
Geschreven door: Anoniem
[RATINGNONACTIVE]    23-06-2014
In één woord, genoten! Arnold Schwarzenegger en Silvester Stallone op hun best. In deze gevangenis film moet Ray Breslin proberen te ontsnappen uit welke gevangenis dan ook. Echter wordt hij wel heel erg op de proef gesteld en aan zichzelf over gelaten. Geen back-up en probeer dan maar eens te ontsnappen. Ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten. Een superspannende film die van mij de hoogste waardering krijgt.
Geschreven door: Anoniem
   21-06-2014
Middelmatige film. om te kijken wanneer er weinig op tv is. Leuke actie scènes, beetje simpel plot. Deze film krijgt van mij een 6.
Geschreven door: Anoniem
   08-06-2014
Ik vond het een erg leuke film, die over het ontsnappen uit gevangenissen gaat, wat het werk is van de hoofd-acteur. Dit is in deze film zijn werk en dat lukt hem steeds om te ontsnappen uit de gevangenis tot hij een opdracht in 1 van de strengst beveiligde gevangenissen te verblijven en hij word daar voor gekidnapt en in die gevangenis overgebracht maar er blijkt iemand te zijn die wil dat hij gevangen blijft. Een topfilm, zeker aan te raden
Geschreven door: Anoniem
[RATINGNONACTIVE]    07-05-2014
Mooie film
Geschreven door: mario
   03-05-2014
Dik in orde. Een redelijk doordachte, doch op VS kiesvee gesneden technothriller. In de trant van 'Fortress' en 'The Great Ecape'. Overgoten met een ferme geut MacGyver en gekruid met een tikje bloederig A-team. Oftewel, jaren 80-90 actie in een modern jasje met pensioengerechtigde acteurs. Die de job prima doen. Geen spijt van, en beter dan 'The Expendables'.
Geschreven door: Anoniem
   22-04-2014
Topfilm met gouwe ouwen, top special effects, lekker ouderwets en technische snufjes, zeer onverwachte wendingen, bedrog door stabiele personages. Kortom een spannende film die je af en toe op het puntje van je stoel laten zitten. Een echte aanrader voor Stallone- en Schwazenegger-liefhebbers. Lekker genieten van 2 ouwe rotten in het vak.
Geschreven door: Anoniem
   19-04-2014
Voor het zien van deze film dacht ik, niet weer zo'n film van Stallone en Schwarzenegger, maar deze is echt goed!! Spannend van begin tot eind en een goed verhaal. Deze "moet" je gezien hebben!
Geschreven door: Harry
   10-04-2014
Op basis van de reviews gaan kijken en ze klopten. Leuk verhaal, goed opgebouwd naar een climax en toch ook wel een verrassend einde. Het is toch ook wel de actie die bij Arnold en Sylvester passen en die is ook te zien. Leuk team, gave actie en altijd wel weer the bad guys against the good guys. Gewoon kijken dus.
Geschreven door: Anoniem
[RATINGNONACTIVE]    07-04-2014
Op een saaie zondagmiddag naar meJane.com om een leuke film te huren, uiteindelijk deze gekozen. Ik was wel een beetje bang dat het weer echt z'on standaard gevangenisfilm zou worden. Hier lijkt het aan het begin ook een beetje op, maar niets is minder waar. Wat een topfilm! Origineel verhaal, blijft spannend tot op de laatste seconde. Verrassende wendingen, een film waarbij je constant op het puntje van je stoel zit en die voor niemand tegen zou vallen. Dikke vette aanrader!!!
Geschreven door: Anoniem
[RATINGNONACTIVE]    30-03-2014
Erg goede film, echt de moeite waard
Geschreven door: Anoniem
   23-03-2014
Zeer goede film! Verrassend, met een goed verhaal. Normaal verwacht je van een film met Arnold of Sylvester alleen schiet- en vechtwerk. Echter heeft deze film een goed verhaal en blijft boeiend van begin tot eind.
Geschreven door: Anoniem
   23-03-2014
ik vond het een hele leuke film
Geschreven door: Anoniem
   14-03-2014
Leuke samenwerking tussen de giganten Arnie en Stallone. Hun vriendschap en respect voor elkaar sedert decennia druipt er vanaf. Ze hebben er echt plezier in om dit te doen.
Goed gegeven voor het scenario deze meester-uitbreker.
De high tech scènes ter uitleg van de uitbraak vond ik echter niet op zijn plek en overdreven.
Onverwachte einde maakt de film compleet. Vinnie Jones ook weer eens lekker gestoord.
Geschreven door: Anoniem
   11-03-2014
Een heerlijke film om te kijken, goeie actie en zeer goeie acteurs. Dat in combinatie met een goed verhaal, en je hebt een heerlijke gevangenisfilm.
Ze mogen van mij veel meer van dit soort films maken...
Geschreven door: Anoniem
[RATINGNONACTIVE]    09-03-2014
Twee actiehelden die ik graag samen zie spelen, vooral stiekeme zinnen die wijzen naar oude films vind ik net dat beetje extra. Ze werken geweldig samen en hebben er een goede actiefilm van gemaakt
Geschreven door: Simone
[RATINGNONACTIVE]    02-03-2014
Een actievolle film met alweer goed acteerwerk van twee bekende filmsterren. De film zat van het begin tot het einde vol spanning en veel actie, soms een tikkeltje overdrive maar het verhaal en de inhoud zat goed in elkaar, een beetje vergelijkbaar met Escape From Alcatraz met toch meer pit.
Geschreven door: Anoniem
   27-02-2014
Superspannende gevangenisfilm met the old die hards: Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger. Beiden heren doen het nog uitstekend in dit type actiefilm, precies zoals we van hen mogen verwachten.
Het script is ook spannend en op het eind vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. Aanbevolen voor een paar uurtjes stevige actie! Ik geef 4 sterren.
Geschreven door: Anoniem
   26-02-2014
Een spannende film van begin tot eind. Meer dan verwacht van topacteurs met een verrassend einde. De film bevat veel special effects en stunts. Sylvester heeft van zijn hobby uit een gevangenis breken zijn beroep gemaakt of juist andersom. En Arnold die er zijn hand niet voor omdraait hem en handje te helpen. Kortom, veel kijkplezier zonder enige verveelmomenten. Veel plezier bij het kijken van deze film.
Geschreven door: Ilana
   15-02-2014
Een razend spannende film met verrassende wendingen! Sylvester Stallone (als Ray Breslin) en Arnold Schwarzenegger (als Rottmayer); samen oude rotten in het vak en ze spelen geweldig. Goed bedacht verhaal en je blijft kijken, want de spanning zit er goed in. Mooie actiescènes ook. Een echte aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   11-02-2014
Aanrader... tot aan het eind een zeer spannende film
Geschreven door: Anoniem
   09-02-2014
Leuke film om naar te kijken waarbij er genoeg actie te zien was en de verhaallijn ook klopte. Zowel Arnie als Sylvester spelen hun rol erg goed. Ik vond de film leuker dan ik had gedacht. Tevens was het een tof moment om Arnie eens Duits te zien praten in een film. Dit is niet vaak voorgekomen.
Geschreven door: Angelique
[RATINGNONACTIVE]    09-02-2014
GE-WEL-DIG!
Geschreven door: Anoniem
   08-02-2014
Heerlijke Stallone/Schwarzenegger film. Als je van het genre gevangenis film en/of actie houdt, zit je aan het goede adres. Ook het acteerwerk is bij vlagen best aardig. Realistisch is het niet echt, maar als je hier door heen kijkt is het een fijne actie film. Niet echt voor met de vrouw samen, want het is vooral veel testosteron. Maar dat mag de pret niet drukken.
Geschreven door: Thomas
   07-02-2014
Het was een erg spannende film met verrassende wendingen. Gedurende de film denk je dat je weet hoe het zit, maar je zit fout. In de film werd ook erg goed geacteerd. Vooral door de meest bekende actiehelden van de jaren 90, en nog steeds zijn ze erg goed. Arnold Schwarzenegger en Silvester Stallone hebben goed werk geleverd door hun acteren. Deze film is zeker een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   04-02-2014
Schwarzenegger en Stallone in een mega zinderende actie thriller. Schwarzenegger is weer ouderwets goed en de actie spat van het scherm af. Stallone kijkt weer heerlijk weg, z'n ietwat oudere lijf ziet er nog prima uit. Het verhaal is goed bedacht en ook goed uitgedacht. Ik heb 1,5 uur op het puntje van de bank gezeten, het was weer ouderwets genieten van begin tot eind.
Geschreven door: Richard
   04-02-2014
Goede film, goede 'op leeftijd' acteurs! Maar ondanks de leeftijd van de heren vond ik dat de film actie, spanning, verhaal en humor bezit. Oftewel een aanradertje
Geschreven door: Roy
   02-02-2014
Actiefilm over een man die van het uitbreken uit gevangenissen zijn beroep heeft gemaakt. Tot hij op een dag ontvoerd wordt en in een gevangenis gegooid wordt waaruit niet te ontsnappen valt.
Vervolgens ontvouwt zich een verhaal over geld, macht, vriendschap en verraad. Een verrassend sterke film met een uitstekend script, goed geacteerd en voldoende actie.
Geschreven door: Anoniem
   01-02-2014
Leuke oude knarren actiefilm
Geschreven door: Anoniem
   01-02-2014
Dit is echt een hele mooie spannende actiefilm. Het zit goed in elkaar, mooie verhaallijn. Je denkt eerst: 'hoe gaat hij dit nou eens oplossen' en dan... tjoeps daar gaat hij. Ik heb nog nooit zo een ontzettend spannende actiefilm gezien!! heus niet! Absolute aanrader. Slaap lekker
Geschreven door: Nicole
   30-01-2014
Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone spelen in deze film de hoofdrollen, welke ze ondanks dat ze al op leeftijd zijn, perfect vertolken! Eindelijk weer eens een goede en onderbouwde actiefilm, die een spannende en boeiende verhaallijn heeft. Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone zetten samen een sterk en leuk team neer. Verder kan ik niet meer zeggen dan dat dit een erg goede gevangenisfilm is, die gezien moet worden! Deze film voldeed mij persoonlijk aan alle verwachtingen. Topper!!!
Geschreven door: Anoniem
[RATINGNONACTIVE]    29-01-2014
Eindelijk weer eens een goede gevangenisfilm en dan eens ook op een redelijk goed verhaal geschoeid. Stallone en Schwarzenegger, in de op hun buik geschreven hoofdrollen. Vooral Schwarzenegger met de wat de wat oudere, wijzere look en een ervaring rijker als gouverneur is er met de jaren op vooruit gegaan. Ook voor mij overtrof het de verwachtingen.
Geschreven door: Diego
[RATINGNONACTIVE]    29-01-2014
Mijn eerste beoordeling:

Met Sylvester Stallone en Arnold Swarzenegger in de hoofdrol, ik vond het een heel goede film, overtrof mijn verwachtingen. Zeer knap verhaal! Ik denk dat velen deze film zullen smaken.
Geschreven door: Anoniem
   29-01-2014
Superfilm
Schrijf zelf een review
loading