Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Abraham Lincoln: Vampire Hunter onthult het geheime leven van één van de grootste presidenten van...
Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 41 min

Abraham Lincoln: Vampire Hunter onthult het geheime leven van één van de grootste presidenten van Amerika ooit, en het niet eerder vertelde verhaal dat vorm gaf aan een hele natie. Visionair filmmakers Tim Burton en Timur Bekmambetov geven een fris en duister gezicht aan de bloeddorstige legende van de ondoden, met Abraham Lincoln als de grooste vampierjager uit de geschiedenis.

Treinscène Intense actie Donkere toon Alternatieve geschiedenis Speciale bijl 19e eeuw Illinois

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Als groot fan van vampierenfilms, kom je nogal eens veel slechte versies tegen. Deze daarentegen is een van de betere. Één met een iets andere insteek qua verhaallijn. Leuk en kijkt vooral gemakkelijk weg door zijn snelheid. Acteurs spelen goed en ook de special effects zijn redelijk. Binnen dit genre zeker een 8 waard.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Ashna
Met het verstand op nul is deze film wel prima te doen. Een genre waarin historie en horror wordt vermengd. Dat er iets met Vampire Hunter niet in de haak was, bleek te kloppen. Hij was niet goed, maar ook niet superslecht. Blij dat ik hem niet 3D in de bioscoop ben gaan bekijken. Je moet absoluut niet rekenen op een pretentieloze en spannende vampierfilm. Geen mooie actiescènes. Alles kon beter! Zou hem ook niet opnieuw willen zien!
Een score van 4 krijgt ie van mij.
Sandra
Een leuke vampierenfilm. Voor wie van vampierenfilms houdt, is dit ook echt een aanrader. Leuk dat je wat leert van de geschiedenis van Abraham Lincoln. Ik zat volledig in het verhaal en wilde alleen maar meer. Het verhaal zit goed in elkaar en ik had de rol van de meester niet door.
Jonas
Het verhaal is vrij origineel. Het verhaal wordt naar voren geschoven door de goede acteurs en actiescènes, gevuld met een goed brok van opspattend bloed. Er zijn een aantal pogingen om de tekens te verdiepen, maar met weinig succes. De film is waarschijnlijk nog leuker voor de fans van horrorfilms. Ik vond het heel leuk.
Anoniem
Abraham Lincoln als actieheld; het werkt verrassend goed. Benjamin Walker heeft niet alleen de statuur van de president, maar ook de vaardigheid om er stoer uit te zien met een hakbijl. De actiescènes zijn heerlijk overdreven en de escapades van Lincoln en zijn Mystery Gang vermakelijk genoeg om hem aan te raden als popcornfilm voor de vrijdagavond. Zoek er alleen niet meer achter dan de titel al aangeeft. Geen absolute miskleun, maar ook zeker geen toppertje. 6/10
Natasja
Een mooie historische vampierenfilm. Leuke dat je wat leert van de geschiedenis van Abraham Lincoln. Wel anders dan andere vampierenfilms, doordat de vampieren elkaar niet kunnen vermoorden. Wel jammer dat er weinig bekende acteurs meespelen. Ik zat aan de buis gekluisterd en voordat ik het wist was de film al afgelopen.
Sander
Ik heb de film Abraham Lincoln: Vampire Hunter alleen bekeken en de film krijgt van mij een gemiddeld goed cijfer zes. Dit heeft als reden dat hij best leuk begint maar naarmate de film verder gaat wordt het verhaal verslapt. Ik had verwacht een horror te zien, maar dit bleek niet zo.
Amber
Een bijzondere film, daar de historie van President Abraham Lincoln zo mooi verdraaid wordt. Een weer iets andere Vampierenfilm. Al met al, ondanks de wat matige special effects, een aardige film. Het leek wel alsof niet alle screenshots geheel vloeiend achtervolgden. Waren die jongens nog in de leer of zo? Jammer want dat deed toch wel afbreuk aan een goed verhaal en een mooi sprookje. Deze film krijgt van mij een 7. Maar heb zeker geen spijt dat ik hem gekeken heb. Ik ben goed vermaakt.
Anoniem
Heerlijk spannende film met mooie special effects. Goed acteerwerk van alle acteurs en actrices.
Bijzonder verhaal, het was goed te volgen. Lekker tempo. Een aanrader voor wie van dit genre houdt.
Alexander
De Kazakhstaanse regisseur Timur Bekmambetov vertelt door middel van deze Amerikaanse film een krankzinnig verhaal waarin geschiedenis en fictie vermengd worden tot een bijzondere vampierenhistorie. De prent is sfeervol dankzij onder andere geslaagde decors, goede locaties, geloofwaardige CGI-effecten en overtuigende kledij...De kleuren lijken niet altijd realistisch en veel scènes zijn opzettelijk een beetje wazig, zoals in de oude erotische films van David Hamilton. Er wordt aanvaardbaar geacteerd, maar niemand springt speciaal in het oog op positieve wijze. De vampieren zien er vrij goed uit en de horrorscènes overtuigen. Sommige actiescènes zijn echter compleet over de top, zijn bijzonder onwaarschijnlijk en worden op een overdrijvende, haast tekenfilm-achtige wijze in beeld gebracht (voorbeeld: het gevecht tussen de wegspurtende paarden, de scène met de trein op de brug). Leuk om eens te zien, maar wegens het merkwaardige verhaal niet geschikt voor iedereen. Voor de liefhebbers...
Geert
Een aparte versie van de American History. Een vampierenfilm in een niet eerder vertoond jasje. Er zitten een paar leuke twists in en verrassende wendingen. De effecten zijn leuk, alleen het gedeelte met de trein is een beetje te ongeloofwaardig. De acteurs spelen op niveau en zijn niet van de bekendsten, dat maakt de film extra leuk vond ik. Niet wow, maar ook niet slecht.
Anoniem
Weer een vampierfilm dacht ik maar het was toch wel een heel aardige verdraaide versie van de geschiedenis van Abraham Lincoln. Een absolute goede rol weggezet door Benjamin Walker als Lincoln. Hij deed me af en toe denken aan een jonge Liam Neeson in zijn hoogtijdagen. Gewoon een goede film die lekker wegkijkt. Verwacht niet te veel technische hoogstandjes. Ook de kleurzetting was niet altijd top maar dat doet niet af aan de film zelf.
Ferdinand
Met zo'n titel moet deze film wel stiekem heel komisch zijn dacht ik nog. Helaas, niets bleek minder waar. Een horrorfilm voor tieners van het kaliber dertien in een dozijn. Wat een verspilling van tijd!
loading