The King's Man (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te...
The King's Man

The King's Man

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 2 u 5 min

Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. De hoop is gevestigd op n man die tegen de tijd zal moeten racen om ze te stoppen. Het leidt tot de origine van de eerste onafhankelijke inlichtingendienst, 'The King's Man'.

Spy franchise Persoonlijke tragedie Drama Vader-zoon Kostuumdrama Eerste Wereldoorlog Historische setting

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
'Surreal, exciting and ... nerve wrecking' zegt regisseur Matthew Vaughn over zijn film The King's Man (2021). De Brits-Amerikaanse actiethriller is eigenlijk de voorloper van deel 1 en 2. Deel 3 wordt verwacht in 2023.

Het verhaal, gebaseerd op het stripboek The Secret Service, speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog, en is de voorloper op Kingsman: The Secret Service (2014) en Kingsman: The Golden Circle (2017). Mooie cast met onder andere Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Daniel Brhl, Djimon Hounsou, Aaron Taylor-Johnson en Charles Dance. En... een kleine rol is weggelegd voor de Nederlandse acteur Olivier Richters, ook wel bekend als 'The Dutch Giant'!

Je volgt de actiecomedy in een wereld waarin onmenselijke criminelen miljoenen mensen willen opofferen voor een machtsspel. De eerste onafhankelijke inlichtingendienst The Kingsman kan de wereld redden. Maar er is weinig tijd
loading