Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Om de wereld te redden gaat Percy op zoek naar de 'Golden Fleece'. Alleen met dit...
Percy Jackson: Sea of Monsters

Percy Jackson: Sea of Monsters

Avontuur Fantasy Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 42 min

Om de wereld te redden gaat Percy op zoek naar de 'Golden Fleece'. Alleen met dit magische kleed kan het ultieme kwaad worden bestreden. Samen met zijn half-god vrienden zal Percy de zee van monsters moeten overwinnen en tegen gruwelijke wezens vechten. Ook komt hij oog in oog te staan met een angstaanjagend zombieleger. De tijd dringt... Zal Percy het redden?

Gouden Vlies Spannend Fantasievol Mythische wezens Magisch object Fantasiewereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Weer een film in de reeks van Percy Jackson. Een leuke, spannende, gave, coole film. Het is erg gaaf om ernaar te kijken en ik vind de personages ook erg goed. Mooie film, erg fantasierijk. De cast is ook erg goed. Je zit ook echt helemaal in de film. Je moet hem echt kijken want hij is super super super gaaf!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Heerlijke familiefilm met veel fantasie en een vleugje oude Griekse geschiedenis
Anoniem
Mooie film. Hadden wel iets meer zeemonsters in mogen zitten, gezien de titel!
Voor de rest mooie film. Beetje Harry Potter-idee met de taxi.
Anoniem
Uitstekend vervolg op de eerste film. Ik houd wel van dit genre
Shirley
Percy gaat de schuilplaats van zijn soort redden en daarvoor heeft hij het goudenvlies nodig. Om dit te bereiken beleeft hij allerlei avonturen. Dit is een fantasierijke film met leuke special effects. Het zeepaardje vind ik zelf het mooist. De film is toch korter dan ik dacht. De film lijkt me niet geschikt voor jongere kijkers.
Anoniem
Leuke aardige avonturenfilm.. De effecten zijn niet al te duur dat is wat minder!
Anoniem
Deze film is avontuurlijk, spannend en grappig. Zeer geschikt voor kinderen en volwassenen. De film spreekt je fantasie aan. Bijzondere figuren komen langs in deze film. Het verhaal is pakkend.
Anoniem
Weer een nieuwe film in de reeks van Percy Jackson. Een vlot lopende fantasyfilm met redelijk goede effecten. Voor een relaxed avondje op de bank wel geschikt en kijkt lekker weg zonder dat je echt strak van de spanning zit te kijken. Verhaal is redelijk Grieks mythisch en dat is de reden dat het me wel bevalt, al wordt er vaak wel een flinke draai aan het ware Griekse godenverhaal gegeven. Niet verkeerd deze film.
Anoniem
Speels, een echte kinderfilm.
Sharif
Top fantasiefilm. Helaas heb ik de eerste film nog niet gezien maar ga deze zeker huren! In deze film zit alles verwerkt wat een fantasiefilm nodig heeft om te kunnen slagen. Percy die samen met zijn vrienden op zoek gaat naar een magische kleed. Met dit kleed moet hij ervoor zorgen dat zijn dorpelingen beschermd blijven tegen het kwade. Vrolijke, spannende, humoristische fantasie/avonturenfilm!
Anoniem
Iedereen snapt dat je niet moet zeuren om realisme bij een fantasy-film, daar is het nu eenmaal fantasie voor. Spektakel en bewondering zijn belangrijk, niet de vraag of iets wel echt zou kunnen. Wel van belang is de vraag of iets geloofwaardig is. De fantasievolle Harry Potter-reeks bewees bijvoorbeeld goed te zijn uitgedokterd; vrijwel alles kwam daar als natuurlijk over. Jammer genoeg is dat anders bij Percy Jackson, waar nu het tweede deel van is uitgebracht. Sea of Monsters hangt van de de onlogische en potsierlijke taferelen aan elkaar.
Anoniem
Mooie spanning in film
Anoniem
Deel 1 was vermakelijk maar vond ik op sommige momenten een beetje amateuristisch in elkaar gezet. Deel 2 vond ik beter en de special effects waren duidelijk beter. Het verhaal was niet echt spannend maar ook hier wel vermakelijk. Gewoon lekker op de bank met een bakje chips en wat drank en gewoon kijken. Ik denk wel dat er nog een derde deel gaat komen omdat met met dit type film nog vele vervolgfilms kan maken.
Anoniem
De film was supergoed. Ik ben blij dat ik de film gezien heb. Een avontuurlijke film met acties die soms goed aflopen. Ik vind de film geweldig goed, ook omdat ik geïnteresseerd ben in de Griekse goden. Hij was interessant en op sommige punten heel leerzaam. Van mij mag er nog een derde van komen.
Anoniem
Leuke fantasiefilm, heb er erg van genoten
Anoniem
Leuke film. Het verhaal zit weer goed in elkaar, alleen moest ik even kijken of het dezelfde persoon was die de hoofdrol van Persey Jackson speelde vanwege zijn nieuwe haarlook. De special effects waren naar mijn mening in deel I beter. In dit verhaal komen sommige elementen wat nep over zoals de mechanische stier. Persoonlijk vindt ik dat je wel deel I gekeken moet hebben om deze te volgen aangezien je anders de clou mist wie nou de slechte zoon van welke god is. Verder een leuke film voor een avondje bank hangen.
Anoniem
Heel spannend en ook heel lief, een hele bijzondere film. Ik geef het een 7
mario
Percy Jackson the Lightning Thief was een leuk avonturenfilmpje. Niet slecht, doch ook geen topper. Deze gebruikt dezelfde formule, standaard scenario van 13 in een dozijn maar kruidt met fijngemalen Griekse mythologie, overgiet met een saus van overdadig 3D trucjes en hoop op een kaskraker. Ik moet de makers teleurstellen. Een 6. Meer kan ik het niet geven.
Anoniem
Spannende film, heel leuk om te kijken. Vind wel dat ze alles veel te makkelijk konden oplossen en dat ze snel dat beest versloegen. Had een langere verhaallijn verwacht zoals het in deel één wat meer was en ik miste iets, de moeder van Percy kwam hier niet meer in voor dus je weet niet echt hoe het met d'r is of wat er met d'r is gebeurd en ik verwachte dat de vaders zich wat meer lieten zien in dit deel maar ook die zag ik niet.. Vind het wel apart dat Percy opeens een halfbroer heeft. En een fijn einde :) kan niet wachten tot deel 3!
Anoniem
Ik vond de film top, want de film had veel coole beelden en die monsters zijn echt zo zielig. Ze vangen mensen voor dat grote monster. Het waren redelijk goede effecten. Het verhaal is een Griekse mythe eigenlijk. Die jongen met 1 oog was zo sterk. Je kon lekker op de bank zitten met deze film.
Anoniem
Erg leuk als je deel 1 ook hebt gezien. Ik keek hier erg naar uit en het stelde mij niet teleur.
Anoniem
Mooie film
Lia
Visueel gezien is het allemaal wel aardig, met name een scène waarin we een profetie tot leven zien komen in glas en lood. Maar gedurende de film wordt de intelligentie van de kijker zo op de proef gesteld, dat een paar fraaie animaties weinig meer kunnen uithalen. Lachwekkend wordt het soms zelfs doordat slechteriken de neiging hebben om hun motieven tot in detail uit te leggen.

Het valt niet mee om je nog te kunnen vermaken met een film die zo vaak en zo veel logica ontbeert. Dat de computereffecten tegenwoordig steeds mooier worden, wil dus zeker niet zeggen dat de films er ook beter door worden.

Oftewel de film viel mij tegen.
Anoniem
Weer een nieuwe film in de reeks van Percy Jackson. Een vlot lopende fantasyfilm met redelijk goede effecten. Voor een relaxed avondje op de bank wel geschikt en kijkt lekker weg zonder dat je echt strak van de spanning zit te kijken. Verhaal is redelijk Grieks mythisch en dat is de reden dat het me wel bevalt, al wordt er vaak wel een flinke draai aan het ware Griekse godenverhaal gegeven. Niet verkeerd deze film.
Nicole
Weer een prachtige film uit de Percy Jackson verhalen. Het verhaal zit vol avontuur, spanning en fantasie. De special make-up, de visual- en special effects zijn waanzinnig. Ook de cast is erg goed en zetten hun rol perfect neer. Deze film is erg leuk en schitterend om op een groot scherm te kijken, dan zit je echt helemaal in de film. Alles bij elkaar genomen een goede film en leuk in elkaar gezet wat mij aan betreft! Als je van spektakel en fantasie houdt zou ik hem zeker aanraden... En er komt zeker een vervolg...?
Anoniem
Dit is een aardige film met als basis dat de Griekse goden kinderen hebben bij mensen enz. De film is een beetje routinematig en heeft geen echte verrassingen. Het is een op zich een goed verhaal en het loopt lekker, en dat is eigenlijk ook het manco aan deze film. Voor onverwachte plotwendingen hoef je niet te kijken naar deze film.

Wil je gewoon lekker relaxed naar een film kijken zonder verrassingen? Dan is dit je film. Een magere zeven dus, net drie sterren. Leuk!!
loading