Breach: 2242, planeet Aarde sterft en een wreed evacuatieplan wordt uitgevoerd. Vijftig miljoen geselecteerde mensen komen in aanmerking voor de evacuatie naar een nieuwe planeet, de rest is gedoemd. Noah en zijn zwangere vriendin Hayley gaan aan boord van het laatste ruimteschip dat de aarde verlaat. De passagiers aan boord blijken niet alleen, een buitenaardse wezen jaagt op het schip met als enig doel het doden van de reizigers.
×
Breach
2242, planeet Aarde sterft en een wreed evacuatieplan wordt uitgevoerd. Vijftig miljoen geselecteerde mensen komen in aanmerking voor de evacuatie naar een nieuwe planeet, de rest is gedoemd. Noah en zijn zwangere vriendin Hayley gaan aan boord van het laatste ruimteschip dat de aarde verlaat. De passagiers aan boord blijken niet alleen, een buitenaardse wezen jaagt op het schip met als enig doel het doden van de reizigers.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (4)Breach
Geschreven door: Filip
   29-03-2021
SF horror film die niet echt overtuigt. Vermoedelijk moest Bruce Willis dit naar een hoger level tillen maar ook hij slaagt daar niet in. Verder zijn alle clichés aanwezig: matig acteerwerk, ferme gaten in het verhaal, inspiratieloze cgi en nog meer van dat. Genietbaar voor de fans van het genre maar stel aub geen al te hoge eisen.
Geschreven door: Jennie
   31-01-2021
Leek veelbelovend maar vond het een slechte film. Zag er allemaal erg nep uit en weinig spanning. Erg jammer.
Geschreven door: Simonne
   27-01-2021
triestige poging waarbij Bruce zijn naam laat misbruiken onnozele zombie stuff
Geschreven door: Nicole
   26-01-2021
Een sciencefiction film uit 2020. Wat een enorme flop. Ik heb de film met moeite en nog enige goede hoop afgekeken. De beschrijving was veelbelovend. De aarde is besmet met de Pest en is uitstervende. De laatste groep mensen vertrekken vanuit de aarde met het ruimtevaartuig richting de nieuwe aarde. Eenmaal in het schip zijn 300.000 mensen in hypersleep. Een aantal blijven uit de slaap om het schip te onderhouden, maar botsen al snel op een buiten aardswezen. De acteerprestaties zijn slecht, net zoals alles. Nep, simpel, geen spanning en zelfs soms komische. Zonde van de goede acteurs.
Schrijf zelf een review
loading