Occupation: Rainfall (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee jaar na de intergalactische invasie vechten de overlevenden in Sydney nog steeds een uitputtende oorlog....
Occupation: Rainfall

Occupation: Rainfall

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 2 u 3 min

Twee jaar na de intergalactische invasie vechten de overlevenden in Sydney nog steeds een uitputtende oorlog. Tot de aarde plotseling hulp krijgt uit onverwachte hoek: een groep rebelse buitenaardse wezens, die in opstand zijn tegen hun oorlogszuchtige leiders en hun vernietigde wereld zijn ontvlucht. Daar wordt niet door iedereen even goed op gereageerd: Commander Hayes geeft al snel het bevel alle aliens uit te roeien. Terwijl het aantal slachtoffers met de dag toeneemt, ontdekt het verzet een complot dat de oorlog abrupt tot een einde zou kunnen brengen. Terwijl de oorlog voortwoedt is de race om de mensheid te redden begonnen.

Visuele Effecten Actievol Dystopisch Wetenschapsfictie Gevechtsscènes 2020s Sydney

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Filip
Spannende SF film die niet verveelt, de soms wat cheesy acteerprestaties moet je er wel bijnemen. Maar toch een aanrader.

Deze film komt ook voor in:

loading