Free Guy: Guy is een bankmedewerker die elke dag dezelfde routine volgt. Hij wordt wakker, gaat naar zijn werk, overleeft een bankoverval, speelt en verliest altijd een potje softbal en gaat nadien wat met zijn teamgenoten drinken voordat hij naar bed gaat. Morgen zal Guy precies hetzelfde doen. Al verandert er één dingetje: hij vindt een bijzondere bril. Eenmaal opgezet toont deze aan Guy de kaart van de stad waarin hij woont, het geld dat hij op zak heeft en een levensbalk. Jazeker, Guy ontdekt dat hij in een brute, open-world videospel zit.
Free Guy

Free Guy

Sciencefiction Actie 7.27
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 50 minuten
Guy is een bankmedewerker die elke dag dezelfde routine volgt. Hij wordt wakker, gaat naar zijn werk, overleeft een bankoverval, speelt en verliest altijd een potje softbal en gaat nadien wat met zijn teamgenoten drinken voordat hij naar bed gaat. Morgen zal Guy precies hetzelfde doen. Al verandert er één dingetje: hij vindt een bijzondere bril. Eenmaal opgezet toont deze aan Guy de kaart van de stad waarin hij woont, het geld dat hij op zak heeft en een levensbalk. Jazeker, Guy ontdekt dat hij in een brute, open-world videospel zit.
Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

meJane Exclusive

Huur nu Free Guy en krijg direct toegang tot unieke nooit eerder vertoonde filmspecials, enkel en alleen te zien op meJane.com.

×

meJane Exclusive

Making of - The Making of Free Guy
Deze video is exclusief te zien bij meJane.com en beschikbaar na huren van Free Guy.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na afrekenen heb je direct toegang.

Kijk film

Reviews (2)

7.27/10.0
7
Gilbert
21-02-2022
Grappige film met veel wendingen, zwartwitte karakters. Veel en toch wat gekunstelde informatie via de dialogen wat het begin van de film stroef doet overkomen. De humor en actie maken nadien veel goed.
8
Eva
18-02-2022
'we can save the world but we have to fight together...!'

Shawn Levy regisseert de razendsnelle actiekomedie waarin Canadees acteur Ryan Renolds, een perfect-looking bankmedewerker in een routinematig leventje, ontdekt dat hij een figurant is in een videogame. Samen met Jodie Comer (The Last Duel, Star Wars) doet hij alles om de wereld te redden. Een megagrappige razendsnelle film vol met superstunts waarbij niets te gek is.

Een en al actie en vindt diepgang door The Truman Show meets The Avengers meets Groundhog Day en bekende computergames. Let goed op, op de achtergrond zie je zoveel gebeuren dat je de film makkelijk twee keer kunt kijken.

En... Ryan Reynolds onthulde eind 2021 dat er een vervolg komt, en regisseur Levy denkt aan een switch tussen verschillende gamewerelden als Minecraft en Call of Duty. Klinkt veelbelovend, ik kijk er naar uit!
loading