Free Guy (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Guy is een bankmedewerker die elke dag dezelfde routine volgt. Hij wordt wakker, gaat naar zijn werk, overleeft een...
Free Guy

Free Guy

Sciencefiction Actie
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 50 min

Guy is een bankmedewerker die elke dag dezelfde routine volgt. Hij wordt wakker, gaat naar zijn werk, overleeft een bankoverval, speelt en verliest altijd een potje softbal en gaat nadien wat met zijn teamgenoten drinken voordat hij naar bed gaat. Morgen zal Guy precies hetzelfde doen. Al verandert er één dingetje: hij vindt een bijzondere bril. Eenmaal opgezet toont deze aan Guy de kaart van de stad waarin hij woont, het geld dat hij op zak heeft en een levensbalk. Jazeker, Guy ontdekt dat hij in een brute, open-world videospel zit.

NPC-held Actiekomedie Humoristisch Zelfontdekking Visueel effect Moderne tijd Virtuele wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - The Making of Free Guy
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Free Guy.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Eva
'we can save the world but we have to fight together...!'

Shawn Levy regisseert de razendsnelle actiekomedie waarin Canadees acteur Ryan Renolds, een perfect-looking bankmedewerker in een routinematig leventje, ontdekt dat hij een figurant is in een videogame. Samen met Jodie Comer (The Last Duel, Star Wars) doet hij alles om de wereld te redden. Een megagrappige razendsnelle film vol met superstunts waarbij niets te gek is.

Een en al actie en vindt diepgang door The Truman Show meets The Avengers meets Groundhog Day en bekende computergames. Let goed op, op de achtergrond zie je zoveel gebeuren dat je de film makkelijk twee keer kunt kijken.

En... Ryan Reynolds onthulde eind 2021 dat er een vervolg komt, en regisseur Levy denkt aan een switch tussen verschillende gamewerelden als Minecraft en Call of Duty. Klinkt veelbelovend, ik kijk er naar uit!

Reviews

Gilbert
Grappige film met veel wendingen, zwartwitte karakters. Veel en toch wat gekunstelde informatie via de dialogen wat het begin van de film stroef doet overkomen. De humor en actie maken nadien veel goed.
loading