Tenet (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Slechts bewapend met één woord -Tenet- strijdt de protagonist voor het voortbestaan van de hele wereld. Hiervoor begeeft hij...
Tenet

Tenet

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 2 u 24 min

Slechts bewapend met één woord -Tenet- strijdt de protagonist voor het voortbestaan van de hele wereld. Hiervoor begeeft hij zich in de schemerwereld van de internationale spionage en ontvouwt zijn missie zich buiten de werkelijke tijd.

Gedetailleerde stunts Actiethriller Tijdmanipulatie Tijdinversie Internationaal

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Gilbert
We kennen bij deze film de fascinatie van Nolan ivm terugkeren naar de tijd, de tijd omdraaien, inbreken in identiteit zoals we zagen in films als "Inception" en "Memento", al is deze film wel moeilijker te vatten, ook al omdat je je niet mag laten afleiden door de actie en de talloze speciale effecten. Ik vond de film best genietbaar, soms erg spannend, maar geregeld ook te stereotiep. Het helpt wel wanneer je gefascineerd bent door natuurkunde, wanneer je al een pak sf literatuur achter de kiezen, of gelijkaardige films achter de kijkers hebt. Wou niet de moeite doen alles te begrijpen..

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Albert
Wat een onnavolgbare film. Slecht acteerwerk.
John
Wel aardig.
loading