Tenet: Slechts bewapend met één woord -Tenet- strijdt de protagonist voor het voortbestaan van de hele wereld. Hiervoor begeeft hij zich in de schemerwereld van de internationale spionage en ontvouwt zijn missie zich buiten de werkelijke tijd.
Tenet

Tenet

Actie Sciencefiction 6.47
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2020 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 24 minuten
Slechts bewapend met één woord -Tenet- strijdt de protagonist voor het voortbestaan van de hele wereld. Hiervoor begeeft hij zich in de schemerwereld van de internationale spionage en ontvouwt zijn missie zich buiten de werkelijke tijd.
Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (3)

6.47/10.0
1
Albert
07-01-2021
Wat een onnavolgbare film. Slecht acteerwerk.
7
John
03-01-2021
Wel aardig.
8
Gilbert
24-12-2020
We kennen bij deze film de fascinatie van Nolan ivm terugkeren naar de tijd, de tijd omdraaien, inbreken in identiteit zoals we zagen in films als "Inception" en "Memento", al is deze film wel moeilijker te vatten, ook al omdat je je niet mag laten afleiden door de actie en de talloze speciale effecten. Ik vond de film best genietbaar, soms erg spannend, maar geregeld ook te stereotiep. Het helpt wel wanneer je gefascineerd bent door natuurkunde, wanneer je al een pak sf literatuur achter de kiezen, of gelijkaardige films achter de kijkers hebt. Wou niet de moeite doen alles te begrijpen..
loading