Man of Steel (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een kleine jongen ontdekt dat hij over bovennatuurlijke krachten beschikt en dat hij niet op aarde is geboren. Als...
Man of Steel

Man of Steel

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 17 min

Een kleine jongen ontdekt dat hij over bovennatuurlijke krachten beschikt en dat hij niet op aarde is geboren. Als hij groter is, vertrekt hij op ontdekkingsreis om te weten te komen waar hij vandaan komt en waarom hij naar onze planeet werd gestuurd. Zo wordt hij een held genaamd Superman, die tegen wil en dank de wereld moet redden van de totale vernietiging en is hij het symbool van hoop voor de hele mensheid.

Actiescènes Epos Actievol Superheld Cape Krypton Metropolis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De Man Van Staal is een mooi gemaakte spannende film met veel en goede speciale effecten.
Het mooie van de uitvoering van Superman is het verhaal achter Clark Kent en niet het verhaal over de krant waar hij werkte en Lois Lane.
In deze film laten ze goed zien hoe het verhaal echt is gegaan.
De acteur die Superman speelt is een goede keuze geweest, deze sterk uitziende man speelt zijn rol erg goed.
Deze uitvoering van Superman is zeker de moeite waard om geboeid naar te blijven kijken.
De special effects in deze Superman zijn echt fenomenaal.

Reviews

Anoniem
ik vond het een zeer goede film, mooie special effects
Anoniem
Mooie shots, veel actie en een mooie opbouw.
Roy
Een echte spierballen-film, prachtige effecten, veel actie, veel bekende gezichten en een Superman die er uit ziet als een bodybuilder. Gemaakt door een regisseur die zijn eigen sausje over deze film giet.
Het lijkt wel een voortzetting op zijn vorige films 300, Watchmen en Sucker Punch. Verwacht daarom geen film die erg veel diepgang heeft maar veel meer draait om de vormgeving en de knallende actie.
Persoonlijk houd ik hier wel van, mits de film goed gemaakt is, en dat is deze zeker.
Anoniem
This is the best of all of the Superman films to date and is also the Numero Uno Best Film Of The Year. I have never seen such incredible special effects, action and acting in this genre. If you ask me it has actually brought Science Fiction to new heights. The phenomenal speed and battle scenes are just mind blowing and the charm of Superman is once again for me brought back from the dead. Never again will they ever insult Superman.
Anoniem
Echt een toffe film vol met actie.
Anoniem
'Man of Steel' is de titel van de nieuwste verfilming van de Superman-franchise. In deze verfilming komen we meer te weten over zijn achtergrond. Bijv. hoe Krypton vernietigd werd en de reden waarom hij niet tegen Kryptoniet kan.
De film heeft een groot 'popcorngehalte' en kijkt lekker weg.
'Man of steel' is een goeie aanvulling in deze reeks en ik ben zeer benieuwd naar de sequel.
Anoniem
DIT IS EEN VAN DIE FILMS DIE JE JIJ IN LEVEN MOET KIJKEN. SUPER MOOI EN VOL MET ACTIE.
Anoniem
Als groot fan van Superman-films en of series had ik niet verwacht dat deze film het goed zal doen. Vaak proberen ze teveel verleden in de Superman-films te proppen dat je vaak te lang op actie moet wachten en zodra die actie dan eindelijk aanwezig is, is het saai en kort. Man of Steel doet het echter goed! De film begint ijzersterk en houdt dit goed vast. De vijanden van Superman zijn ook geloofwaardig en zijn gelijk aan Superman, wat het verhaal goed doet. De CGI is gruwelijk!

In geen tijden zo genoten van een superhero-film. Laten we hopen dat dit een standaard lijn wordt voor alle superhero-films die nog volgen. Voorlopig staat deze in ieder geval in mijn top 3 superhero-films.
Shirley
Deze film laat zien hoe Superman naar de aarde kwam en met welk doel. Goede actie, leuke technologische snufjes, maar... zagen de vorige Supermannen er niet beter uit?! Deze film laat de menselijke kant van Superman zien en hoe hij en z'n vader een genocide voorkomen. Er zit genoeg actie in om het een leuke film te maken. Sommige alien-dieren en technische apparaten komen verdacht bekend voor....
Anoniem
Goed visueel spektakel, harde actie, verbluffende soundtrack en prima acteerprestaties van de cast. Superman en zijn mythologie wordt alle eer aangedaan. Iets minder actie ter verdere uitdieping van personages en achtergrondverhaal had gemogen, wat ritmeproblemen en enkele plotwendingen die controverse zullen uitlokken.

Kortom, zeker de moeite waard deze film op het gemak te bekijken. Voor ons de eerste goede Superman film, benieuwd naar het vervolg.
Anoniem
Echt een aanrader voor het hele gezin! Veel goede en bekende acteurs naast de hoofdrolspelers. Verhaal is klassiek maar heel spannend verfilmd. We kijken nu al uit naar de sequel in 2015!
Anoniem
Wat en held! Superman is wijs, intelligent en leuk, een droom voor iedere jongen. Het verhaal is verrassend, ook als het soms niet klopt.
Anoniem
De Man Van Staal is een mooi gemaakte spannende film met veel en goede speciale effecten.
Het mooie van de uitvoering van Superman is het verhaal achter Clark Kent en niet het verhaal over de krant waar hij werkte en Lois Lane.
In deze film laten ze goed zien hoe het verhaal echt is gegaan.
De acteur die Superman speelt is een goede keuze geweest, deze sterk uitziende man speelt zijn rol erg goed.
Deze uitvoering van Superman is zeker de moeite waard om geboeid naar te blijven kijken.
De special effects in deze Superman zijn echt fenomenaal.
Geert
Zalig goeie film. Het verhaal is goed opgebouwd en eindelijk zien we ook eens het verhaal van de oorsprong van Superman en we leren waar de 'S' eigenlijk voor staat. Clark Kent groeit hier op en heeft zijn krachten lang moeten verbergen maar de tijd is nu aangebroken om te tonen wie hij werkelijk is. De rol van Lois Lane vind ikzelf iets minder sterk gespeeld, maar voor de rest goed geacteerd. Geweldige effects en een sterk verhaal waar enkel op het einde een beetje teveel de moraalridder naar boven wordt gehaald, wat voor mij niet hoefde.
Benieuwd naar de opvolger alleszins en die mag er snel komen...
Anoniem
Deze versie van het Superman-thema is eindelijk wel gelukt. Gave scènes. Alleen wel jammer dat Superman ineens geschoren naar buiten komt wanneer hij zich voor het eerst presenteert in zijn onhandige - nooit begrepen die cape- Superman-pakje, in arctisch gebied? Toch wel handig dus dat hij altijd zijn scheermesje bij zich heeft.............
Anoniem
Heel leuke film, vooral een spannend verhaal!
Anoniem
Leuke en spannende film. Had er alleen wel iets meer van verwacht.
Michael
Nice!! Genoten van de film. Mooie details. Heel speciaal, niet verwacht van deze film. Echt spannend.
Anoniem
Natuurlijk is het eerste wat je denkt: alweer een Supermanfilm. Maar net zoals de Batmanfilms is ook deze Supermanfilm volwassen geworden. De film heeft een goed verhaal, voldoende spanning om je te blijven boeien en geweldige special effects. Knap gemaakt en ik ben benieuwd naar het vervolg, dat gaat er vast komen!
Anoniem
Heb alle oude films van Superman gezien. Deze nieuwe versie is heel goed gemaakt, ook meer naar deze tijd. Een pakkend verhaal, goed gespeeld. Met een paar oudere bekende acteurs als bv. de ouders op aarde. Ook bij de rest van de cast werd er prima geacteerd. Heb de film echt met plezier tot het einde bekeken en hoop op een vervolg.
Anoniem
Mooi
Anoniem
Eindelijk een realistische film over/van het Supermanverhaal. Een film met een goed verhaal en het maakt een echt begin aan de Superman-saga. Je krijgt een echt goed beeld van hoe het allemaal begint. Wat een fantastische film. Ik houd van dit soort films en kom volledig aan mijn trekken. Hele goede special effects en een verdomd goede cast. Echt de moeite waard en je wordt gewoon in de film gezogen. De film zit echt boordevol met goeie keiharde actie en blijft ook nog spannend tot het eind. Een echte aanrader!!
Anoniem
Heerlijk genoten,... ieder zijn smaak natuurlijk maar ik heb me wel vermaakt..
Gewoon gaan kijken en tref je eigen oordeel!
Anoniem
Heerlijk Amerikaanse SF Superhelden Film. Voor diegene die daar van houden. Verhaaltechnisch is het niet zo spannend, behalve dat de nieuwe uitleg van Superman zijn herkomst en hoe zijn leven op aarde daarna vergaat wel leuk is. Special effects zijn wel te gek alleen bij vlagen te onwerkelijk, zeker als het gaat om overlevingskansen van bepaalde (menselijke) personages.
Geen must see. Wel lekker voor de fans.
Anoniem
Prima film in zijn genre. Mooie special effects. Goed verhaal. Start van de fase op aarde wat vaag en rommelig. Mocht wat meer lijn zitten in zijn jonge jaren. Veel actie en op verschillende momenten tegelijk. Heb er van genoten!
Anoniem
Deze film vond ik een zeer goede remake van de vroegere Superman-films. De effecten zijn indrukwekkend. Het verhaal wordt mooi uitgediept door de geschiedenis op de planeet Krypton. In deze film wordt hier veel aandacht aan besteed, wat het verhaal spannender maakt. Dit voegt een nieuwe dimensie toe aan de 'oude' Superman-films. Een mooie, indrukwekkende film. De moeite waard om te bekijken.
Anoniem
In tegenstelling tot de vorige Supermanfilm heb ik mezelf met deze uitstekend vermaakt. Er zit geen humor in zoals het bij Marvel Movies wel vaak is, maar actie zit er volop in. Ook de hoofdrolspeler is iemand met een impressive physique die Supermanwaardig is.
de Special effects zijn gewoon mindblowing, dit is echt een aanrader.

mvg van totaalgeensupermanfan
Anoniem
Tja, een moderne remake van Superman... Film kijkt makkelijk weg, maar een echte topper zal het niet worden
Natanaël
Deze film was heel anders dan we hadden verwacht. Er speelden ontzettend veel bekende acteurs in en er waren heel veel special effects die de film heel bijzonder maakten. De jonge jaren van superman hadden wat ons betreft wat meer belicht mogen worden en we hadden liever iets minder van de vreemde planeet willen zien en iets meer van wat Superman op aarde doet. Het is erg mooi verfilmd hoe Superman zich moet inhouden terwijl hij gepest en getergd wordt en zelfs terwijl hij eigenlijk in staat is om zijn vaders leven te redden, maar soms is er een hoger doel waardoor keuzes die logisch lijken toch een andere wending krijgen. We vinden deze film een aanrader. Niet de mooiste film ooit, maar zeker de moeite waard om te kijken!
Junita
Erg leuke film. Heel veel actie. Kijkt lekker weg. Het is niet het standaard Loïs en Clark-verhaal. De film laat de 'geboorte' zien van Superman en zijn jeugd op aarde. Mooie special effects. Geen langdradige film maar blijft spannend. Een aanrader voor DC Comics fans.
Anoniem
Ook al is het verhaal meer dan bekend middels meerdere films en de tv serie Smallville, toch zat ik van de eerste tot en met de laatste minuut geboeid te kijken. Superman groeit met z'n tijd mee en daarmee de special effects ook. Prachtig om te zien. Overigens helpt het ook dat Clark Kent er niet lelijker op gecast wordt. Deze actiefilm is een aanrader!
Stefan
Wat een fantastische film. Ik houd van dit genre dus kom volledig aan mijn trekken. Cast ok, special effects meer dan ok en de verhaallijn doet de film tot de verbeelding spreken. Ja, dit is een absolute aanrader! Ik geef de film een 9 want ik heb de volledige film op het puntje van de stoel gezeten!
Harry
Het is geen new story maar wel knap gefilmd. Gezien alle vorige versies van Superman is dit er wel eentje van deze tijd. High tech special effects en een goede cast. Kevin Costner en mr. Fischburn op leeftijd maar ze kunnen nog steeds acteren. De geboorte en het overleven van een superkid. Altijd weer the bad guys against the good guys... maar wel weer eentje waar je voor kunt gaan zitten. Hou je van actie? Dan gewoon lekker kijken.
Anoniem
Man Of Steel.. man man man wat een Film!
In Man Of Steel wordt het verhaal verteld over het ontstaan van Superman.
Na dat Kal-El (Superman) geboren wordt op krypton (planeet hier ver vandaan)
Vindt er een coup plaats op krypton door de militaire leider Zod, zij denken de verdoemde planeet krypton te kunnen redden van de ondergang, maar niets is minder waar. De planeet is op zijn einde en zal spoedig vergaan.
Kal-El (Superman dan nog baby) is misschien als enige te redden van krypton en wordt in haastige spoed de ruimte in geschoten richting aarde om daar te kunnen leven en opgroeien.
Als de coup mislukt op Krypton wordt militair leider Zod en zijn team verbannen van Krypton en worden hij en zijn team in een zwart gat geschoten in de ruimte om nooit meer terug te keren, tenminste dat is de bedoeling...
De film zit echt boordevol met goeie keiharde actie en blijft spannend tot het eind. Is wel uiteraard een beetje onrealistisch maar ja dat hoort natuurlijk ook bij dit genre.
Ik vond dit echt een topper en zeker het kijken waard, mede omdat het gewoon echt het verhaal vertel achter Superman en hoe hij opgroeit hier op aarde. De film zit goed in elkaar en krijgt dan ook van mij een dikke 9 en een kijktip !
Anoniem
Een opgekalefaterd verhaal wat wel erg goed gelukt is. Alle technische hoogstandjes die er mogelijk waren heb ik gezien in 2.15 minuten. Uiteraard weer de ideale Supersukkel, met cape, Clark Kent, donderend van de ene auto op de andere. Gebouwen laten neerstortend of het kaarthuisjes waren. Zijn opponent de generaal van Krypton zette een erg goed spelende opponent neer. Met elkaar een echte Sci-Fi film die van het begin tot het eind entertainment geeft. Een absolute aanrader in zijn genre. Net geen 10 vanwege het clownspak met cape ;)
Alexander
Man Of Steel is een peperdure Amerikaans-Engels-Canadese avonturenfilm, met een budget van circa 225 miljoen dollar en geregisseerd door Zack Snyder (bekend van onder meer '300'). Het verhaal is interessant. Het tempo ligt goed. Er wordt overtuigend geacteerd. De speciale effecten zijn over het algemeen geslaagd en zijn bijzonder indrukwekkend. Vooral de tweede helft van de prent is uitermate spannend en vol actie. Henry Cavill is de beste Superman vertolker tot nu toe. Deze prent is een aanrader binnen zijn genre en eigenlijk ook daarbuiten.
loading