Parental Guidance (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Artie en Diane onverwachts op hun kleinkinderen moeten passen, blijkt dat de opvoeding van hun strenge...
Parental Guidance

Parental Guidance

Komedie 6.84
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2012 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 40 minuten

Wanneer Artie en Diane onverwachts op hun kleinkinderen moeten passen, blijkt dat de opvoeding van hun strenge en overbeschermende dochter heel anders is dan de ouderwetse manier van opa en oma. De kinderen nemen het huishouden al snel over en de situatie verandert van hectisch naar hysterisch. Artie besluit actie te ondernemen en weet met snoep, gezellige spelletjes en een flinke dosis liefde niet alleen de kinderen te slim af te zijn, maar ook de familie dichter bij elkaar te brengen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (8)

6.84/10.0
1
Anoniem
16-01-2014
Erg saai, niet grappig.
10
Ronny
25-12-2013
Een heel grappige film! Ook voor kinderen geschikt, ik moest vaak lachen. Zeker kijken!
Het ging over:
Artie en Diane moesten onverwachts op hun kleinkinderen passen eenvoudig is het niet zeker niet voor Artie. Artie besluit snoep te geven en spelletjes spelen maar dan... komen de ouders terug.

Zeker kijken!!
8
Ruben
21-12-2013
Parental Guidance is echt een leuke film. Een leuk ontspannen verhaal om naar te kijken, met ontroerende en ook veel grappige momenten. Het is een verhaal over familie, vriendschap en juist ook het accepteren en respecteren van elkaar. Bette Midler speelt een energieke en beetje gekke oma, een rol die echt bij haar past. Een aanrader voor een lekker avondje op de bank.
7
Anoniem
04-11-2013
Leuke feelgood movie, waarin Bette Midler en Billy Cristal vakkundig en met zichtbaar plezier hun rollen spelen als grootouders van 3 kleinkinderen. Deze kinderen zijn van hun dochter, die het 100 procent beter wil opvoeden dan de opvoeding die zij ooit kreeg van haar ouders. Hoe herkenbaar voor elke nieuwe generatie ouders...! De drie kinderen spelen leuk en zijn de spil van het verhaal. Ze genieten zichtbaar van hun rollen en dat werkt aanstekelijk voor de kijker.
Heel gezellige film voor het gezin met kinderen in de basisschoolleeftijd.
Ik geef een dikke 7.
8
Anoniem
28-10-2013
Leuke comedyfilm. Niet hilarisch waarbij je op de grond ligt van het lachen, maar wel uiterst vermakelijk en zeker de moeite waard om te kijken.
Wat de film sterk maakt, naast de acteerprestaties van Bette Midler en Billy Crystal (die altijd schitteren in comedyfilms), zijn de personages. Je kunt je heel goed identificeren met de herkenbare situaties en het geeft je echt zo'n herkenbaar gevoel, van dat je iets goed wilt doen, maar het niet lukt.
Zo moet bovengenoemd duo een paar dagen op de kleinkinderen letten, maar uiteraard zijn hun opvoedmethoden niet goed genoeg in de ogen van hun dochter, en weet dochter alles beter. Ze proberen zich aan te passen naar de andere opvoedstijl, maar dat verloopt niet zo gladjes wat de nodige komische scènes veroorzaakt.
Ik zal hem zeker nog eens kijken...
10
filip
22-10-2013
Prachtige film waarin twee werelden elkaar tegenkomen.
Aan de éne kant de ouders die in hun oude vertrouwde wereld blijven zitten zijn en aan de andere kant de moderne wereld. Het is wel een typische film waarin het einde bijna voorspelbaar is, maar vanwege de prachtige vertolking toch anders draait dan verwacht. Zeker een film die aan te raden is, want zulke films vinden we niet te veel meer.
10
Anoniem
20-10-2013
Dit is echt een typische Amerikaanse feel-good movie! Het is een leuke familiefilm met een goed verhaal en een aantal hilarische scènes. Ik vind vooral de kinderen erg goed gecast en ook de opa en oma speelden goed. Wel zaten er weinig verrassende lijnen in het verhaal, maar dat hoort nou eenmaal bij de typisch Amerikaanse films. Al met al een echte familiefilm met een flinke dosis humor maar met op het eind het echte Amerikaanse feel-good gevoel! Deze film kunnen we iedereen aanraden voor op een zondagmidddagje oid!
9
Joyce
07-09-2013
Een gezellige familiefilm met leuke en humoristische scènes. De verhaallijn is niet heel spectaculair, maar het acteerwerk maakt enorm veel goed. Vooral de kinderen in de film hebben enorm veel indruk gemaakt, erg leuk en goed acteerwerk. Ik zou deze film absoluut aanraden omdat hij zo grappig en herkenbaar is. De karakters zijn goed uitgediept en heel goed neergezet. Een leuke film voor het hele gezin op een zaterdagavond, zeker kijken!
loading