Matilda: NEDERLANDS ONDERTITELD. De lieve, slimme Matilda heeft magische krachten. Haar ouders hebben het helaas te druk met zichzelf om te beseffen hoe speciaal hun dochter is. Het meisje wordt naar een strenge school gestuurd die met harde hand wordt geregeerd door het tirannieke schoolhoofd, mevrouw Trunchbull. Het duurt niet lang voordat Matilda besluit om haar onderdrukte klasgenoten te redden, en wereld van de volwassenen volledig op de kop te zetten.
×
Matilda
NEDERLANDS ONDERTITELD. De lieve, slimme Matilda heeft magische krachten. Haar ouders hebben het helaas te druk met zichzelf om te beseffen hoe speciaal hun dochter is. Het meisje wordt naar een strenge school gestuurd die met harde hand wordt geregeerd door het tirannieke schoolhoofd, mevrouw Trunchbull. Het duurt niet lang voordat Matilda besluit om haar onderdrukte klasgenoten te redden, en wereld van de volwassenen volledig op de kop te zetten.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (9)Matilda
Geschreven door: Anoniem
   24-12-2013
Een leuke film! Heeft veel grappige stukjes. Die ouders van haar zijn ook wel heel dom
Geschreven door: Anoniem
   05-12-2013
Leuke film, ook grappig en zielig tegelijkertijd. Dit is echt een aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   25-11-2013
Knappe film waar kinderen keihard van kunnen genieten
Geschreven door: Monique
   26-07-2012
Dit is een hele leuke film met humor en emoties. Het schoolhoofd is geweldig goed neergezet en het strafhok is heel leuk verzonnen. De nicht van het schoolhoofd (de juffrouw) is een zachtaardige vrouw die een moederrol op die school speelt. Matilda heeft een etter van een broertje die samen met de ouders een goede rol speelt. De film is goed van begin tot eind. Het 'taartgebeuren' vind ik hilarisch, hoe komen ze erop! Deze familiefilm moet gewoon iedereen gezien hebben.
Geschreven door: Benno
   10-01-2012
Hele leuke familiefilm. We hebben er met z'n vieren erg van genoten. Kwaliteit van zowel beeld als geluid was perfect!
Geschreven door: Daisy
   09-10-2011
Vroeger nooit gezien, maar laatst voor het eerst gekeken. Erg leuke film! Denk dat het best een spannende film is voor kleintjes.
Geschreven door: mario
   28-09-2011
Nostalgie die zelfs voor moderne kinderen best te genieten valt. Ik heb er van genoten. Deze film volgt het geniale boek van kortbij, de acteurs geven het beste van zichzelf. De kinderen hebben enorme lol in 't gegeven. Pracht-entertainment. Het was een waardige film om herbekeken te worden.
Geschreven door: Sophie
   14-08-2011
De kindjes hebben genoten van deze film. Ik heb hem als kind vaak gezien en zelfs nu blijft hij leuk om samen met mijn kindjes te kijken. Omdat ik ook een klein kindje heb die niet kan lezen zou het fijn zijn dat hij ook in het Nederlands op de site staat. Dan bekijk ik hem zeker en vast nog eens!
Geschreven door: irene
   04-04-2011
Ook al is het al een oudere film, hij blijft voor kinderen leuk om naar te kijken, vooral de manier waarop de strenge juf te grazen wordt genomen is in de belevingswereld van de kinderen geweldig.
Schrijf zelf een review
loading