Matilda (1996) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Matilda is een meisje dat al op zeer jonge leeftijd ontzettend intelligent is. Maar haar gemene ouders en haar broertje...
Matilda

Matilda

Komedie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 1996 Duur: 1 u 34 min

Matilda is een meisje dat al op zeer jonge leeftijd ontzettend intelligent is. Maar haar gemene ouders en haar broertje geven geen barst om haar en vinden het maar niets dat ze altijd met haar neus in de boeken zit. Uiteindelijk sturen zij haar toch naar een school die geleid wordt door een afschuwelijk kreng. Gelukkig heeft Matilda een lieve juf die zeer onder de indruk is van Matilda's intelligentie. Dan ontdekt Matilda dat ze telekinetische krachten bezit, en als ze die onder controle heeft, gebruikt ze die om het schoolhoofd en haar ouders een lesje te leren.

Juf Honey Triomfantelijk Humoristisch Goed overwint Telekinese Jaren 90 Veilig thuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een leuke film! Heeft veel grappige stukjes. Die ouders van haar zijn ook wel heel dom

Reviews

Anoniem
Leuke film, ook grappig en zielig tegelijkertijd. Dit is echt een aanrader!
Anoniem
Knappe film waar kinderen keihard van kunnen genieten
Monique
Dit is een hele leuke film met humor en emoties. Het schoolhoofd is geweldig goed neergezet en het strafhok is heel leuk verzonnen. De nicht van het schoolhoofd (de juffrouw) is een zachtaardige vrouw die een moederrol op die school speelt. Matilda heeft een etter van een broertje die samen met de ouders een goede rol speelt. De film is goed van begin tot eind. Het 'taartgebeuren' vind ik hilarisch, hoe komen ze erop! Deze familiefilm moet gewoon iedereen gezien hebben.
Benno
Hele leuke familiefilm. We hebben er met z'n vieren erg van genoten. Kwaliteit van zowel beeld als geluid was perfect!
Daisy
Vroeger nooit gezien, maar laatst voor het eerst gekeken. Erg leuke film! Denk dat het best een spannende film is voor kleintjes.
mario
Nostalgie die zelfs voor moderne kinderen best te genieten valt. Ik heb er van genoten. Deze film volgt het geniale boek van kortbij, de acteurs geven het beste van zichzelf. De kinderen hebben enorme lol in 't gegeven. Pracht-entertainment. Het was een waardige film om herbekeken te worden.
Sophie
De kindjes hebben genoten van deze film. Ik heb hem als kind vaak gezien en zelfs nu blijft hij leuk om samen met mijn kindjes te kijken. Omdat ik ook een klein kindje heb die niet kan lezen zou het fijn zijn dat hij ook in het Nederlands op de site staat. Dan bekijk ik hem zeker en vast nog eens!
irene
Ook al is het al een oudere film, hij blijft voor kinderen leuk om naar te kijken, vooral de manier waarop de strenge juf te grazen wordt genomen is in de belevingswereld van de kinderen geweldig.
loading