328e5d4c166bb340b314d457a208dc83
Matilda online kijken / downloaden: NEDERLANDS ONDERTITELD. De lieve, slimme Matilda heeft magische krachten. Haar ouders hebben het helaas te druk met zichzelf om te beseffen hoe speciaal hun dochter is. Het meisje wordt naar een strenge school gestuurd die met harde hand wordt geregeerd door het tirannieke schoolhoofd, mevrouw Trunchbull. Het duurt niet lang voordat Matilda besluit om haar onderdrukte klasgenoten te redden, en wereld van de volwassenen volledig op de kop te zetten. - Matilda
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Matilda

NEDERLANDS ONDERTITELD. De lieve, slimme Matilda heeft magische krachten. Haar ouders hebben het helaas te druk met zichzelf om te beseffen hoe speciaal hun dochter is. Het meisje wordt naar een strenge school gestuurd die met harde hand wordt geregeerd door het tirannieke schoolhoofd, mevrouw Trunchbull. Het duurt niet lang voordat Matilda besluit om haar onderdrukte klasgenoten te redden, en wereld van de volwassenen volledig op de kop te zetten.
Waardering:
Acteurs: Danny DeVito, Embeth Davidtz, Mara Wilson, Rhea Perlman, Pam Ferris
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!