Easy A: Olive is een onopvallende, gemiddelde high school-leerling. Om haar sociale leven een boost te geven, besluit ze gebruik te maken van het roddelcircuit. Na een klein leugentje over het verliezen van haar maagdelijkheid, ontdekt ze dat haar nieuwe reputatie van stoere meid op school een enorm voordeel heeft: eindelijk krijgt ze wat aandacht. Maar haar klasgenoten keren zich tegen haar en haar favoriete docent en mentor beginnen zich zorgen te maken. Met de hulp van hilarische ouders en haar grote liefde probeert Olive een eind te maken aan de roddels.
×
Easy A
Olive is een onopvallende, gemiddelde high school-leerling. Om haar sociale leven een boost te geven, besluit ze gebruik te maken van het roddelcircuit. Na een klein leugentje over het verliezen van haar maagdelijkheid, ontdekt ze dat haar nieuwe reputatie van stoere meid op school een enorm voordeel heeft: eindelijk krijgt ze wat aandacht. Maar haar klasgenoten keren zich tegen haar en haar favoriete docent en mentor beginnen zich zorgen te maken. Met de hulp van hilarische ouders en haar grote liefde probeert Olive een eind te maken aan de roddels.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (8)Easy A
Geschreven door: Nicole
   21-08-2011
Leuke highschool film met eigenzinnige en gevatte humor.
Geschreven door: Evelien
   15-08-2011
Een leuke tienerfilm. Beschrijft op een grappige manier hoe de "roddelpers" soms zijn gang gaat.
Geschreven door: Janine
   15-08-2011
Ik vind het echt een leuke film! Ik hou zelfs van dit soort films, droge humor en een leuke cast! Emma is een leuke actrice! Heb m al 3x gezien nu!
Geschreven door: Mila
   23-07-2011
Zeker een aanrader. Veel humor, ongemakkelijke momenten en een geweldige cast. Een film die je een derde keer kan kijken.
Geschreven door: Fernando
   10-07-2011
Super film!
Geschreven door: Ron
   07-07-2011
Deze film valt me erg tegen. Het meisje kan acteren, daar niet van, maar hij steekt boers in elkaar. Er zit ook geen aantrekkingskracht in om te blijven zien zodat ik het in drie maal heb gedaan. Geen kwaad van de werkende mens maar 'een teleurstelling' voor mij. Daarom ook maar een 5je.
Geschreven door: Anoniem
   06-07-2011
Echt een langdradige zeurfilm. Het verhaal zelf is vrij realistisch, alleen de rol van de hoofdrolspeelster en haar ouder totaal niet. De hoofdrolspeelster doet vreselijk haar best grappig over te komen, wat helaas averechts werkt. Amanda Bynes doet het gelukkig wel leuk. Het enige pluspuntje van deze film. Verder 3 keer niks.
Geschreven door: mieke
   03-07-2011
Hele leuke film. Feel good tienermovie, maar ik zie het zo gebeuren!
Schrijf zelf een review
loading