Easy A (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Olive is een onopvallende, gemiddelde high school-leerling. Om haar sociale leven een boost te geven, besluit ze gebruik te...
Easy A

Easy A

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 29 min

Olive is een onopvallende, gemiddelde high school-leerling. Om haar sociale leven een boost te geven, besluit ze gebruik te maken van het roddelcircuit. Na een klein leugentje over het verliezen van haar maagdelijkheid, ontdekt ze dat haar nieuwe reputatie van stoere meid op school een enorm voordeel heeft: eindelijk krijgt ze wat aandacht. Maar haar klasgenoten keren zich tegen haar en haar favoriete docent en mentor beginnen zich zorgen te maken. Met de hulp van hilarische ouders en haar grote liefde probeert Olive een eind te maken aan de roddels.

Scherpzinnige humor Lichte toon Tienerdrama Kleurrijk High school

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Mila
Zeker een aanrader. Veel humor, ongemakkelijke momenten en een geweldige cast. Een film die je een derde keer kan kijken.

Reviews

Nicole
Leuke highschool film met eigenzinnige en gevatte humor.
Evelien
Een leuke tienerfilm. Beschrijft op een grappige manier hoe de "roddelpers" soms zijn gang gaat.
Janine
Ik vind het echt een leuke film! Ik hou zelfs van dit soort films, droge humor en een leuke cast! Emma is een leuke actrice! Heb m al 3x gezien nu!
Fernando
Super film!
Ron
Deze film valt me erg tegen. Het meisje kan acteren, daar niet van, maar hij steekt boers in elkaar. Er zit ook geen aantrekkingskracht in om te blijven zien zodat ik het in drie maal heb gedaan. Geen kwaad van de werkende mens maar 'een teleurstelling' voor mij. Daarom ook maar een 5je.
Anoniem
Echt een langdradige zeurfilm. Het verhaal zelf is vrij realistisch, alleen de rol van de hoofdrolspeelster en haar ouder totaal niet. De hoofdrolspeelster doet vreselijk haar best grappig over te komen, wat helaas averechts werkt. Amanda Bynes doet het gelukkig wel leuk. Het enige pluspuntje van deze film. Verder 3 keer niks.
mieke
Hele leuke film. Feel good tienermovie, maar ik zie het zo gebeuren!
loading