Fun With Dick and Jane (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Dick Harper zijn baan verliest bij Globodyne Corporation, belooft hij zijn vrouw Jane dat hij snel weer...
Fun With Dick and Jane

Fun With Dick and Jane

Komedie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 27 min

Als Dick Harper zijn baan verliest bij Globodyne Corporation, belooft hij zijn vrouw Jane dat hij snel weer een andere baan zal vinden. Maanden later wordt hun gazon ingenomen door schuldeisers, heeft Jane haar lichaam aan de wetenschap verkocht en eindigt Dick's korte carrière als landarbeider met een uitzetting naar Mexico! Wanhopiger dan ooit richten ze zich op de meest lucratieve arbeidsbranche die er bestaat...die van de gewapende overvallen. Ze worden hele nobele moderne Robin Hoods; ze gaan stelen van de rijken en geven aan de armen...dus aan zichzelf!

Komedische misdaad Financiële humor Komedietoon Economische crisis Contrasterend beeld Moderne tijd Voorsteden

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Nicole
Een leuke grappige film, waar toch ook een stuk waarheid in zit over het dagelijkse leven van de mensen. Super komische momenten, die alleen maar door de rol van topacteur Jim Carrey vertolkt kunnen worden. Vond het een waanzinnig leuk en grappig spektakel, super film!!!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Jannie
Het was een leuke film, maar het is zeker niet voor alle leeftijden bedoeld. Er worden dingen gestolen en met een pistool gezwaaid. Daar laat ik mijn kinderen niet naar kijken. Voor de rest vind ik Jim Carrey een erg goede acteur. Mijn eerste film was Ace ventura en ben sindsdien helemaal weg van die man. Jammer dat er zo weinig films van hem op deze site staan.
Ingrid
Ik ben niet enthousiast over deze film. Deze film zou ik eerder klasseren onder fantasieloos en zeker niet vernieuwend. Alle grappen heb je al eerder gezien in andere films. Geen subtiele humor. Weinig lol aan voor mij.
Anoniem
Een erg leuke film. Téa Leoni is een waardige actrice naast Jim Carrey.
Het verhaal zit vol humor en idioterie, er zit beweging in, waardoor de film zeker niet saai wordt.
Het welbekende scenario bekketrekken van Jim Carrey trekt langs.
Voor een avondje relax en lekker lachen is dit een aanrader. Kijken dus! Een 9.
Cindy
Een vermakelijke en vrolijke film waarbij met veel humor het thema van te weinig geld wordt aangesneden. Jim Carrey is grappig maar niet over the top zoals bij andere van zijn films.
De film is dan wel geschikt voor alle leeftijden, maar de achterliggende humor is nog te lastig voor jongere kinderen. Vanaf ongeveer 14 jaar is deze film goed te snappen. Een aanrader voor een ontspannen filmavondje!
Hüseyin
Super grappige film. Echt de moeite waard om te kijken. Met wat actiescènes. En de cast is geweldig! Echt een aanrader!
Jim Carrey is een van de grappigste acteurs!
Anoniem
Grote knipoog naar wat er gaande is in de hedendaagse wereld... en hoe overleef je samen een neerwaartse spiraal. Door creatief te blijven en uiteindelijk aan het groter geheel te denken.
Erg grappige film met een krachtige cast.
Anoniem
Super grappige film.
Echt de moeite waard om te kijken.
Met wat actie scenes.
En de cast is geweldig!
Echt een aanrader!
loading