Fun With Dick and Jane: Als Dick Harper zijn baan verliest bij Globodyne Corporation, belooft hij zijn vrouw Jane dat hij snel weer een andere baan zal vinden. Maanden later wordt hun gazon ingenomen door schuldeisers, heeft Jane haar lichaam aan de wetenschap verkocht en eindigt Dick's korte carrière als landarbeider met een uitzetting naar Mexico! Wanhopiger dan ooit richten ze zich op de meest lucratieve arbeidsbranche die er bestaat...die van de gewapende overvallen. Ze worden hele nobele moderne Robin Hoods; ze gaan stelen van de rijken en geven aan de armen...dus aan zichzelf!
×
Fun With Dick and Jane
Als Dick Harper zijn baan verliest bij Globodyne Corporation, belooft hij zijn vrouw Jane dat hij snel weer een andere baan zal vinden. Maanden later wordt hun gazon ingenomen door schuldeisers, heeft Jane haar lichaam aan de wetenschap verkocht en eindigt Dick's korte carrière als landarbeider met een uitzetting naar Mexico! Wanhopiger dan ooit richten ze zich op de meest lucratieve arbeidsbranche die er bestaat...die van de gewapende overvallen. Ze worden hele nobele moderne Robin Hoods; ze gaan stelen van de rijken en geven aan de armen...dus aan zichzelf!
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (8)Fun With Dick and Jane
Geschreven door: Jannie
   13-09-2013
Het was een leuke film, maar het is zeker niet voor alle leeftijden bedoeld. Er worden dingen gestolen en met een pistool gezwaaid. Daar laat ik mijn kinderen niet naar kijken. Voor de rest vind ik Jim Carrey een erg goede acteur. Mijn eerste film was Ace ventura en ben sindsdien helemaal weg van die man. Jammer dat er zo weinig films van hem op deze site staan.
Geschreven door: Ingrid
   31-01-2012
Ik ben niet enthousiast over deze film. Deze film zou ik eerder klasseren onder fantasieloos en zeker niet vernieuwend. Alle grappen heb je al eerder gezien in andere films. Geen subtiele humor. Weinig lol aan voor mij.
Geschreven door: Nicole
   11-01-2012
Een leuke grappige film, waar toch ook een stuk waarheid in zit over het dagelijkse leven van de mensen. Super komische momenten, die alleen maar door de rol van topacteur Jim Carrey vertolkt kunnen worden. Vond het een waanzinnig leuk en grappig spektakel, super film!!!!
Geschreven door: Anoniem
   10-01-2012
Een erg leuke film. Téa Leoni is een waardige actrice naast Jim Carrey. Het verhaal zit vol humor en idioterie, er zit beweging in, waardoor de film zeker niet saai wordt. Het welbekende scenario bekketrekken van Jim Carrey trekt langs. Voor een avondje relax en lekker lachen is dit een aanrader. Kijken dus! Een 9.
Geschreven door: Cindy
   07-01-2012
Een vermakelijke en vrolijke film waarbij met veel humor het thema van te weinig geld wordt aangesneden. Jim Carrey is grappig maar niet over the top zoals bij andere van zijn films. De film is dan wel geschikt voor alle leeftijden, maar de achterliggende humor is nog te lastig voor jongere kinderen. Vanaf ongeveer 14 jaar is deze film goed te snappen. Een aanrader voor een ontspannen filmavondje!
Geschreven door: Hüseyin
   03-01-2012
Super grappige film. Echt de moeite waard om te kijken. Met wat actiescènes. En de cast is geweldig! Echt een aanrader! Jim Carrey is een van de grappigste acteurs!
Geschreven door: Anoniem
   01-01-2012
Grote knipoog naar wat er gaande is in de hedendaagse wereld... en hoe overleef je samen een neerwaartse spiraal. Door creatief te blijven en uiteindelijk aan het groter geheel te denken. Erg grappige film met een krachtige cast.
Geschreven door: Anoniem
   05-10-2011
Super grappige film. Echt de moeite waard om te kijken. Met wat actie scenes. En de cast is geweldig! Echt een aanrader!
Schrijf zelf een review