Now You See Me 2 (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 's Werelds meest beruchte illusionisten zijn terug! Een jaar nadat ze de FBI te slim af waren en het publiek...
Now You See Me 2

Now You See Me 2

Actie Misdaad Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 4 min

's Werelds meest beruchte illusionisten zijn terug! Een jaar nadat ze de FBI te slim af waren en het publiek verbluften met hun Robin Hood-achtige spektakels, maken ze een onvrijwillige comeback. Walter Mabry, een wonderkind uit de computerwereld, dwingt de groep een haast onmogelijke stunt uit te voeren. Voor de illusionisten is er maar één uitweg: ze moeten een nog waanzinnigere stunt bedenken om hun naam te zuiveren en het meesterbrein achter dit alles te ontmaskeren.

Goochelkunst Spannend Verrassend Illusie Stunts Moderne tijd New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Gino
na de opvolger van now you see me 1 verwacht je iets minder, maar ben aangenaam verast. Wederom een verassend eind dat je niet kon voorspellen. kortom zeer goeie film

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Geert
De 4 Ruiters zijn al een tijdje uit beeld maar nu plannen ze een grote terugkeer met opnieuw een grote onthulling over corruptie en misleiding. Ze worden echter zelf verrast en zullen al hun tricks moeten bovenhalen om hun belagers kwijt te spelen. Minder verrassende en sterk verhaal dan de eerste film, leuke en snelle trucs en natuurlijk de nodige humor. Het verhaal achter de ruiters wordt ook wat duidelijker alsook de reden van hun bestaan. Soms heb je wel de indruk dat het eerder grappig moet zijn dan goed en dat is jammer voor het niveau van deze cast. 1e film was geloofwaardiger.
Gerard
Now you see Me 1 was echt fantastisch wat de verwachtingen vergroot van een tweede deel. Wederom leuk om te kijken naar de illusies en de goede acteurs maar het is toch minder verrassend omdat geheel een beetje hetzelfde is. Desalniettemin heb ik me prima vermaakt en was het einde wederom spectaculair.
loading