Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Star Wars: The Rise of Skywalker, het meeslepende einde van de imposante Skywalker-saga,...
Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker

Actie Sciencefiction Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 2 u 16 min

In Star Wars: The Rise of Skywalker, het meeslepende einde van de imposante Skywalker-saga, ontstaan nieuwe legendes terwijl de laatste slag om vrijheid nog moet komen.

Galactische oorlog Epische confrontatie Goed vs. Kwaad Ruimtegevechten Death Star

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Het slot van de Star Wars saga die startte met Luke, Han Solo, Chewie en Leia en die menig fans in de ban hield. Rey zal net als Luke haar grootste beproeving moeten ondergaan om te kiezen tussen de force en de dark side en daarmee de toekomst van het universum bepalen. De clash Rey versus Kylo Ren is onvermijdelijk. Zeer goede film, geheel in de sfeer van de oldies, sterke effecten, sterk geacteerd en eindelijk een waardig slot op de hele saga. Goed uitgewerkt plot en alles valt in zn plooi. We zijn klaar om nieuwe verhaallijnen aan te vatten en zo de SW mania alive and kickin' te houden!

Deze film komt ook voor in:

loading