The Matrix Reloaded (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Neo, Morpheus en Trinity staan scherp voor het verpletterende tweede hoofdstuk van The Matrix trilogie en ze...
The Matrix Reloaded

The Matrix Reloaded

Actie Sciencefiction
8.50 Taal:Engels Jaar:2003 Duur:2 u 11 min

Neo, Morpheus en Trinity staan scherp voor het verpletterende tweede hoofdstuk van The Matrix trilogie en ze krijgen de hulp van machtige nieuwe vrienden. De strijd tegen een vijand die zichzelf kan klonen en upgraden en die op het punt staat de laatste enclave van de mensheid te overrompelen, kan losbarsten. Wat is The Matrix? De vraag krijgt nog geen afdoend antwoord, en leidt naar een andere vraag: Wie schiep The Matrix? De antwoorden voeren ons naar nog andere werelden. De beelden en acties zijn verbijsterend.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.50/10.0
10
Anoniem
05-01-2014
The Matrix Reloaded is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2003. Het is het tweede deel van de Matrix trilogie. Net zoals het vorige deel geproduceerd door Joel Silver en uitgegeven door Warner Bros. The Matrix Reloaded was een van de eerste films die een achtergrondverhaal hadden uitgewerkt in een spel, Enter The Matrix, dat de plot verdiepte. Het grootste deel van de hoofdrolspelers van The Matrix (de 1e film uit de trilogie) nam zijn of haar rol weer aan voor dit deel.
loading