The Matrix Reloaded (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Neo, Morpheus en Trinity staan scherp voor het verpletterende tweede hoofdstuk van The Matrix trilogie en ze...
The Matrix Reloaded

The Matrix Reloaded

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 2 u 11 min

Neo, Morpheus en Trinity staan scherp voor het verpletterende tweede hoofdstuk van The Matrix trilogie en ze krijgen de hulp van machtige nieuwe vrienden. De strijd tegen een vijand die zichzelf kan klonen en upgraden en die op het punt staat de laatste enclave van de mensheid te overrompelen, kan losbarsten. Wat is The Matrix? De vraag krijgt nog geen afdoend antwoord, en leidt naar een andere vraag: Wie schiep The Matrix? De antwoorden voeren ons naar nog andere werelden. De beelden en acties zijn verbijsterend.

Bullet-time Actievol Voorbestemd Mens versus machine Speciale effecten Toekomstwereld Zion

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
The Matrix Reloaded is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2003. Het is het tweede deel van de Matrix trilogie. Net zoals het vorige deel geproduceerd door Joel Silver en uitgegeven door Warner Bros. The Matrix Reloaded was een van de eerste films die een achtergrondverhaal hadden uitgewerkt in een spel, Enter The Matrix, dat de plot verdiepte. Het grootste deel van de hoofdrolspelers van The Matrix (de 1e film uit de trilogie) nam zijn of haar rol weer aan voor dit deel.
loading