Star Wars: The Force Awakens (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De visionaire regisseur J.J. Abrams presenteert de filmsensatie van een generatie. Wanneer Kylo Ren...
Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 12 min

De visionaire regisseur J.J. Abrams presenteert de filmsensatie van een generatie. Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

Epische gevechten Episch Humoristisch Ruimteavontuur Lichtzwaarden Toekomstig Jakku

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Ik ben enorme fan van de star wars trilogy en keek enorm uit naar deze film. HET vervolg van de grote saga. De film gaat over het Verzet dat nog steeds strijd tegen de troepen van Darth Vader maar nu onder een nieuwe leider. Rey is een jonge lonester die in het avontuur van haar leven wordt gegooid, langzaam maar zeker ontdekt ook zij de Force. Geweldige speed id film, knappe effecten, de oudgedienden spelen opnieuw mee, je voelt je terug id oude reeks.Enkel het verhaal is wat licht, men heeft zich te veel op SW IV gebaseerd en dat is jammer, te weinig inspiratie?Voor de rest grote aanrader!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Shirley
The Force awakens is een echte star Warsfilm, zoals de oude fans het kennen met alle oude acteurs erin, zoals Harrison Ford. En natuurlijk weer de kinderen van Leia en waarschijnlijk van Luke. De film wekt echt het sentiment op van de kijkers van de eerste film. En natuurlijk worden de opstandelingen op het nippertje gered als altijd. Ik had iets meer inhoud verwacht, maar het was het kijken waard.
loading