Brothers in Arms online kijken / downloaden: Veteraan Cal heeft zijn leven na de Irak-oorlog weer op de rit en werkt nu als overdreven strikte politieagent. Wanneer hij hoort dat zijn broer Oyster betrokken is geweest bij een vechtpartij met dodelijke afloop, vindt Cal dat Oyster de consequenties onder ogen moet zien. Maar Oyster krijgt geen eerlijk proces en dreigt levenslang te krijgen. Achterkamertjespolitiek en corruptie zorgen dat Cal door het lint gaat. Hij zet alles op alles om zijn broer vrij te krijgen en breekt daarbij ongeveer elke wet die hij zelf zou moeten handhaven. - Brothers in Arms
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Brothers in Arms
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Brothers in Arms

Veteraan Cal heeft zijn leven na de Irak-oorlog weer op de rit en werkt nu als overdreven strikte politieagent. Wanneer hij hoort dat zijn broer Oyster betrokken is geweest bij een vechtpartij met dodelijke afloop, vindt Cal dat Oyster de consequenties onder ogen moet zien. Maar Oyster krijgt geen eerlijk proces en dreigt levenslang te krijgen. Achterkamertjespolitiek en corruptie zorgen dat Cal door het lint gaat. Hij zet alles op alles om zijn broer vrij te krijgen en breekt daarbij ongeveer elke wet die hij zelf zou moeten handhaven.
Waardering:
Acteurs: Leighton Meester, Jai Courtney, Finn Wittrrock
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!