Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw elkaar de...
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Actie
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 2 u 10 min

Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!

Autoachtervolgingen Actievol Explosief Kameraadschap Stuntwerk Hedendaags Londen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Soundtrack

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify
Karen
Een net wat andere Fast & Furious film, al zit in deze film ook het nodige spectaluaire rijwerk in. Deze film gaat over hoe vriendschap, broederschap en moed het wint van technologie. Grote onderwerpen maar niet een te zware film. Voor het laatste zorgt de humor voor. De karakters van Hobbs en Shaw worden wat meer uitgediept dan in de andere Fast Furious' films. Een onderhoudende film zeker voor de Jason Statham of Dwayne Johnson fans.
loading