Danger Close (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vietnam, 18 Augustus, 1966. Onder leiding van Major Harry Smith vechten 108 jonge, onervaren AustraliŽrs op een...
Danger Close

Danger Close

Actie Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 53 min

Vietnam, 18 Augustus, 1966. Onder leiding van Major Harry Smith vechten 108 jonge, onervaren AustraliŽrs op een rubberplantage voor hun leven. Urenlang verdedigen ze zich in de stromende regen en modder tegen overmacht van 2500 Vietnamese Vietcong soldaten. Dit is hun onvertelde, waargebeurde verhaal.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
Een Australische oorlogsfilm uit 2019. Hoofdrolspeler is Travis Fimmel (bekend uit zijn rol als Ragnar Lothbrok in Vikings). Deze film vertelt het waargebeurde verhaal over de slag bij Long Tang in Noord Vietnam 1966. En werd opedragen aan de 18 Australische/new zeelandse gesneuvelde soldaten. Het verhaal verteld de zware strijd die de 108 soldaten moesten leveren tegen ruim 2000 vietnamezen. De cast is goed. Ik mis in deze film de spanning en diepgang, waardoor ik moeilijk in het verhaal kwam, pas bij de helft vond ik het spannend worden. Aangrijpende na afloop de echte foto's en beelden.

Deze film komt ook voor in:

loading