Anna: De Russische Anna wordt van de ene dag op de andere een van de populairste modellen van het moment. Maar achter haar sexy verschijning en engelachtige gezicht schuilt een angstaanjagende spionne. Een koelbloedige moordenares in Milaan? Een dubbelagente? Een liefhebbende minnares? Of simpelweg een uitstekende schaakster? Anna wisselt moeiteloos van identiteit en laat niemand in haar ziel kijken. Weet iemand wie de echte Anna is?
×
Anna
De Russische Anna wordt van de ene dag op de andere een van de populairste modellen van het moment. Maar achter haar sexy verschijning en engelachtige gezicht schuilt een angstaanjagende spionne. Een koelbloedige moordenares in Milaan? Een dubbelagente? Een liefhebbende minnares? Of simpelweg een uitstekende schaakster? Anna wisselt moeiteloos van identiteit en laat niemand in haar ziel kijken. Weet iemand wie de echte Anna is?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Anna
Geschreven door: J.e.
   13-12-2020
Verrassend en leuke wendingen in het verhaal.
Geschreven door: Geert
   30-04-2020
Anna zoekt een uitweg uit haar miserabel leven en de KGB lijkt haar dat te kunnen geven. Glamour en glitter hebben echter ook een keerzijde en al snel ontdekt Anna dat de spionagewereld een hele harde is en beide zijden dezelfde valse beloften doen. Het verhaal is al vele malen verteld in andere films, deze haalt hetzelfde niveau maar steekt er niet bovenuit. Wel een paar bekende acteurs en Helen Mirren steelt wel de show met haar cynisme. Leuk voor een avondje no-brainer.
Geschreven door: Joost
   01-03-2020
Aardige film tot en met de laatste minuut.
Schrijf zelf een review
loading