Batman Returns: Gotham City krijgt het aan de stok met twee monsterachtige criminelen: de bizarre, sinistere Penguin en de gluiperige, mysterieuze Catwoman. Kan Batman twee vijanden van dit kaliber wel tegelijk aan? Temeer daar de ene politieke ambities heeft en de andere het liefst haar romantische klauwen in Batman zou willen planten?
×
Batman Returns
Gotham City krijgt het aan de stok met twee monsterachtige criminelen: de bizarre, sinistere Penguin en de gluiperige, mysterieuze Catwoman. Kan Batman twee vijanden van dit kaliber wel tegelijk aan? Temeer daar de ene politieke ambities heeft en de andere het liefst haar romantische klauwen in Batman zou willen planten?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Batman Returns
Geschreven door: Anoniem
   29-04-2013
Dit keer weer een spannende leuke film van Batman. Vooral de rol van Catwoman viel erg op en was leuk. Al is deze film wat gedateerd, toch blijft het een goede Batman-film. Onze jongens vonden ook deze film weer erg leuk.Voor de echte Batman-fans moeten deze film niet missen.
Geschreven door: mario
   11-02-2013
Alvast beter oud geworden dan de eerste van deze reeks Batman films. Het was ook net iets minder campy dan de eerste. Acteurs deden hun job ook prima. Plot, tja, excentrieke held met poen teveel en nog excentriekere slechteriken met onuitputtelijke voorraden gadgets en handlangers. Wat moet er meer zijn om een visueel spektakel te maken.
Schrijf zelf een review
loading