Spider-Man 2 (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nieuwe avonturen van Peter Parker, sympathieke student, parttime fotograaf en superheld. Nadat hij in de vorige film...
Spider-Man 2

Spider-Man 2

Actie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 2 u 2 min

Nieuwe avonturen van Peter Parker, sympathieke student, parttime fotograaf en superheld. Nadat hij in de vorige film geslaagd is voor zijn high-school diploma besluit Peter colleges te volgen aan de New Yorkse Empire State Universiteit. Terwijl hij met diverse persoonlijke problemen zit wordt hij geconfronteerd met de briljante Dr. Otto Octavius, die door een wetenschappelijk ongeluk met enkele mechanische tentakels in de slechte Doctor Octopus is veranderd.

Geavanceerde CGI Actievol Dynamisch Superkrachten CGI-effecten 2000s New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Mark
Blijft een top film om te zien. Als je de vorige goed vond is dit zeker een goed vervolg.

Reviews

Lieven
Leuke film om als ontspanning naar te kijken. 't verhaal is nogal dunnekes en de plot vrij voorspelbaar. En op het einde nog een gigantische opening voor een mogelijk vervolg dat er uiteindelijk ook gekomen is in de derde spider-man.
loading