Beowulf (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Beowulf, bestrijder van monsters en verdediger van het land. Hij en niemand anders doodt het allesverslindende beest dat...
Beowulf

Beowulf

Actie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 50 min

Beowulf, bestrijder van monsters en verdediger van het land. Hij en niemand anders doodt het allesverslindende beest dat het Vikingrijk teistert. Hij ziet het goud en de macht van het koninkrijk als zijn rechtmatige beloning. Maar zal zijn ongebreidelde ambitie uiteindelijk geen vreselijke tol van hem eisen?

Motion capture Episch Mythisch Heldenreis Animatiefiguren Vikingtijd Koninkrijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
mario
Een aanrader, een combinatie van mocap en pure animatie die het onderste uit de kan schraapte voor de periode waarin deze film is gemaakt. Het klassieke verhaal is redelijk intact gehouden en desondanks de injectie van de moderne moraal is het nog steeds even krachtig. Zelfs al heeft iemand de andere verfilmingen en adaptaties van het verhaal gezien, van de 1999 versie met "The Highlander" Christopher Lambert, via the 13th warrior tot de 2012 versie Outlander, dan nog is deze versie de moeite waard.

Deze film komt ook voor in:

loading