Morbius (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages:...
Morbius

Morbius

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 40 min

In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte. Verder met o.a. Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson. Geregisseerd door Daniel Espinosa (Life, Safe House).

Speciale effecten Bloedlust Donker Vampier Transformatie Hedendaags Laboratorium

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading