Captain America: Civil War: Steve Rogers geeft leiding aan het nieuw samengestelde Avengers team met het doel de mensheid te beschermen. Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Het team moet nu onder toezicht van een gecontroleerd beleid werken. Deze nieuwe situatie verdeelt The Avengers in twee teams: het ene wordt geleid door Steve en zijn wil om de mensheid te beschermen zonder bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Kies een kant!
×
Captain America: Civil War
Steve Rogers geeft leiding aan het nieuw samengestelde Avengers team met het doel de mensheid te beschermen. Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Het team moet nu onder toezicht van een gecontroleerd beleid werken. Deze nieuwe situatie verdeelt The Avengers in twee teams: het ene wordt geleid door Steve en zijn wil om de mensheid te beschermen zonder bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Kies een kant!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)Captain America: Civil War
Geschreven door: Tim
   13-11-2016
De film zelf is qua verhaallijn iets minder voor mij persoonlijk, de verfilming en effecten zijn daarin tegen nog steeds goed in orde.
De film zelf gaat over een akkoord die de avengers eigenlijk controleert en beperkingen oplegt, met voor en tegenstanders.
Er zijn ook een paar nieuwe gezichten bij, helaas zijn niet alle avengers te zien in deze film.
Wat een teleurstelling is als met dit vergelijkt met de vorige film, maar er is nog steeds voldoende actie aanwezig.
Geschreven door: Geert
   30-09-2016
De Avengers worden door de VN onder restricties gezet en een akkoord dat hun doen en laten zal inperken wordt voorgesteld.Binnen de Avengers is er onenigheid over het al dan niet tekenen en 2 groepen vormen zich die het tegen elkaar opnemen.Een vriend uit het verleden doet de strijd nog oplaaien.Leuke actie,humor mr het verhaal zelf kon me minder boeien,de onderlinge strijdt klopt niet.Er duiken ook weer nieuwe personages op,Hulk deed niet mee, men is het een beetje aan het uitmelken.Al is er opnieuw voer voor een vervolg,want het kwade blijft bestaan.Een mindere id reeks voor mij.
Schrijf zelf een review
loading