We Die Young online kijken / downloaden: De 14-jarige Lucas is een drugskoerier voor MS-13, een van de meest agressieve gangs in Amerika. Wanneer Boss Rincon zijn 10-jarige broertje Miguel lid wil maken van de gang, besluit Lucas met Miguel te ontsnappen. Op de vlucht voor de gangsters ontmoeten de twee de getraumatiseerde oorlogsveteraan Daniel die met drugs zijn verleden probeert te vergeten. Terwijl ze steeds verder in het nauw worden gedreven, blijkt dat ze meer aan elkaar hebben dan dat ze ooit hadden verwacht. - We Die Young
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
We Die Young
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

We Die Young

De 14-jarige Lucas is een drugskoerier voor MS-13, een van de meest agressieve gangs in Amerika. Wanneer Boss Rincon zijn 10-jarige broertje Miguel lid wil maken van de gang, besluit Lucas met Miguel te ontsnappen. Op de vlucht voor de gangsters ontmoeten de twee de getraumatiseerde oorlogsveteraan Daniel die met drugs zijn verleden probeert te vergeten. Terwijl ze steeds verder in het nauw worden gedreven, blijkt dat ze meer aan elkaar hebben dan dat ze ooit hadden verwacht.
Waardering:
Acteurs: Jean-Claude van Damme, David Castaņeda, Elijah Rodriguez
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!