The Equalizer 2 (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Robert McCall probeert zich los te maken van zijn duistere verleden. Maar hij kan het niet laten om het op te...
The Equalizer 2

The Equalizer 2

Actie Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 56 min

Robert McCall probeert zich los te maken van zijn duistere verleden. Maar hij kan het niet laten om het op te nemen voor de zwakkeren in de samenleving. Als mensen het slachtoffer worden van een misdrijf, komt hij genadeloos in actie. Hoe ver zal hij gaan als zijn beste vriendin wordt vermoord?

Gevolgen Duisternis Gerechtigheid Orkaan climax Boston

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Robert jan
Blijft een super acteur..?
Ook in dit deel blinkt hij uit echt een feel good movie.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Robby
Zeer goede film
Geert
Eeen waardig vervolg. Denzell speelt opnieuw Robert Mcall, een cia agent op rust. Hij doet echter het zelfde werk nu in alle stilte en helpt waar hij kan. Wanneer zijn goede vriendin Susan in Brussel wordt vermoord, gaat hij achter de daders aan. De opdrachtgevers blijken niet degenen te zijn die hij verwachtte. Spannend, goed verhaal en Washington speelt weer de kalmte zelfve. Steeds een humoristische ondertoon ook en hij is altijd the good guy. Entertainende film voor het weekend goed in te zetten.
loading