The Predator (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn terug, maar door een genetische DNA-upgrade als een nieuw soort die...
The Predator

The Predator

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 43 min

De gevaarlijkste jagers van het universum zijn terug, maar door een genetische DNA-upgrade als een nieuw soort die sterker, slimmer en dodelijker is dan ooit tevoren. Als zij naar de aarde terugkeren, ligt de laatste hoop van de mensheid in handen van een samengeraapt gezelschap ex-soldaten en wetenschappers die het samen opnemen tegen deze oppermachtige vijand.

Gevechtsscènes Actievol Inventief Buitenaards CGI Predators Voorstedelijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
De film 'The Predator' is een Canadees-Amerikaanse sciencefiction/horror-actiefilm uit 2018, geregisseerd door Shane Black (van o.a Lethal weapon en Iron man 3).The Predator is de 4de film in de Predator films.Je hoeft niet eerst de vorige film te kijken om deze te kunnen volgen. De film is goed van opzet en behoud gedurende de film goed de spanning erin, afwisselend met hier en daar een komische tintje. Petje af voor de jonge acteur Jacob Tremblay als Rory McKenna, een van de hoofdrolspelers. Overtuigende cast. Hoewel film smaak persoonlijk is raad ik deze film toch aan om te kijken!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Filip
Een nieuwe kijk op de Predator-saga: boordevol actie en humor. Deze film houdt je aan uw stoel genageld en verveelt geen moment. De richting dat ze nemen met het verhaal is verrassend en vooral het einde zal niet door alle predator-fans gesmaakt worden. Maar als je van goede popcornfilms houdt, dan is deze een aanrader.
loading