Robin Hood: Robin van Loxley heeft het allemaal: een adellijke titel, bijhorend fortuin en de vrouw van zijn leven. Tot hij wordt opgeroepen als kruisvaarder door de Sheriff van Nottingham. Jaren later komt hij gebroken terug en ontdekt dat hij alles kwijt is. Samen met zijn Moorse leermeester John, die hij tijdens de kruistocht leerde kennen, komt hij in opstand tegen het corrupte Engelse bewind. Al snel heeft iedereen gehoord van de ongrijpbare dief genaamd 'Robin Hood'.
×
Robin Hood
Robin van Loxley heeft het allemaal: een adellijke titel, bijhorend fortuin en de vrouw van zijn leven. Tot hij wordt opgeroepen als kruisvaarder door de Sheriff van Nottingham. Jaren later komt hij gebroken terug en ontdekt dat hij alles kwijt is. Samen met zijn Moorse leermeester John, die hij tijdens de kruistocht leerde kennen, komt hij in opstand tegen het corrupte Engelse bewind. Al snel heeft iedereen gehoord van de ongrijpbare dief genaamd 'Robin Hood'.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Robin Hood
Geschreven door: Geert
   12-04-2019
Een jongere, meer flashy remake van het Robin Hood verhaal. Gebaseerd op de trendy action van the Kingsmen films, zelfde hoofdacteur ook en wat meer Assasin style vond ik. Het verhaal blijft de terugkerend Lord Loxley die zich inzet voor het gewone volk en Nottingham wil bevrijden van de valse sheriff. Alles gaat sneller en meer focus op de actie dan op het verhaal. Persoonlijk vind ik deze film geen meerwaarde als remake. Wel meerdere topacteurs aan het werk, daar niets op aan te merken, maar echt boeien deed hij niet. Beetje op de honger blijven zitten.
Schrijf zelf een review
loading