Alpha (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een avontuur dat zich 20,000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest...
Alpha

Alpha

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 33 min

Een avontuur dat zich 20,000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis.

Visueel adembenemend Barre omstandigheden Avontuurlijk Overlevingstocht Sneeuwlandschappen IJstijd Europese wildernis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Shirley
Leuke fantasiefilm over een jongen die een wolf red en daarna elkaars vrienden worden. Ze overwinnen veel gevaren en zijn daarna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mooie actiemomenten

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Nicole
Ik kan niet anders schrijven dan wat een prachtige film. Het is een film met weinig woorden maar die zijn ook overbodig. De omgeving, landschap en natuurbeelden zijn schitterend en indrukwekkend. De verhaallijn blijft gedurende de film boeiend. De boodschap die de film overbrengt vind ik erg mooi. Een film met een speciaal karakter die het kijken zeker waard is!
Gilbert
Eenvoudig verhaal 20000 jaar geleden van een jongen die na een ongeluk voor dood achtergelaten wordt door de stam, die vriendschap sluit met een wolf en na veel obstructies naar zijn stam terugkeert. Mooi verfilmd, brede landschappen, maar de meeste personages blijven toch van bordkarton gemaakt. Weinig dialogen natuurlijk, de beelden moeten voor zich spreken, maar het levert toch een wat mager uitgevallen film op.
loading