Venom (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De journalist Eddie Brock wordt door een wetenschapper om hulp gevraagd. Zij werkt voor een stichting die experimenten...
Venom

Venom

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 48 min

De journalist Eddie Brock wordt door een wetenschapper om hulp gevraagd. Zij werkt voor een stichting die experimenten uitvoert met mensen en symbionten, buitenaardse organismen. Eddie moet dit aan het licht brengen. Als hij in het laboratorium is, gaat het mis: de symbiont Venom dringt Eddies lichaam binnen. Eddie blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan de directeur van de stichting.

Actiescènes Actievol Donker Superkrachten Gevechten San Francisco

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
The film Venom. Een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, gebaseerd op het gelijknamig personage uit de strips van Marvel comics. Ik vond het een verrassende film, heel anders dan mijn verwachting, in positieve zin! Leuke film met veel actie, science fiction en humor. Categorie horror is ver te zoeken en vind ik niet van toepassing. De special en visual effecten zijn erg goed wat gave scenes opleverd. Vermakelijke film van begin tot het einde!

Reviews

Ali
goede film
Gilbert
Een onsamenhangende en ongeloofwaardige film met plotwendingen die veel fantasie vereisen van de kijker.
loading