De Smurfen (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Wanneer de kwade tovenaar Gargamel hun dorp aanvalt, ontsnappen de Smurfen via een magische...
De Smurfen

De Smurfen

Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 39 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Wanneer de kwade tovenaar Gargamel hun dorp aanvalt, ontsnappen de Smurfen via een magische doorgang, die ''eens per blauwe maan" geopend is. Ze komen terecht in een vreemde, nieuwe wereld, die in niets lijkt op wat ze ooit hebben gezien: New York. Ze zitten vast in Manhattan en om weer thuis te komen moeten Grote Smurf en de anderen een echte blauwe maan zien te vinden - voordat Gargamel ze vindt.

Humoristisch Familievriendelijk Vriendschap Kleurrijk Hedendaags Smurfendorp

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Daniel
De film had een prachtige animatie op New York! En hij was superleuk! Ik raad hem aan!

Reviews

Jannie
De smurfen in het echte mensenleven. De film is geniaal. En zien er precies zo uit als in de tekenfilms. Het personage Gargamel is hier ook super neergezet. De boosheid straalt van zijn gezicht af. De film is erg vermakelijk voor jong en oud. Een leuke film dus voor een vrijdag of zaterdagavond om met zijn allen op de bank te zitten. Meer vertellen over de film heeft weinig zin, anders verraad ik het al. Gewoon kijken dus. Kan niet wachten tot de 2de smurfenfilm er is.
Anoniem
Haha een hele andere smurfen dan hoe het vroeger op tv was. Veel hipper aangekleed en super leuk. Vooral dat het nu in hartje New York is en vroeger waren de smurfen in het bos en kwamen niet bij mensen behalve bij Karkamel. Nu is deze film erg leuk, maar mis er toch nog iets in omdat ik de serie van vroeger gewend ben, deze film is wel een aanrader voor kinderen. Hij heeft humor en het is een leuke film qua verhaallijn. Ook voor volwassenen leuk.
Monique
Echt een film voor het hele gezin, en je moet gewoon blijven kijken. Het houdt maar niet op met de grappige dingen die ze meemaken. De manier waarop ze in de bewoonde wereld kwamen past goed bij de film. De waterval en de bekendste smurfen die er in smurfenland zijn, zijn er doorheen gekomen. De special effects zijn super gedaan, het lijkt net echt. Maar ja tegenwoordig kunnen ze veel in de filmwereld.
De stemmen zijn ook goed gekozen voor de karakters van de smurfen en de acteurs zijn er niet minder om. Het kasteel is ook leuk gevonden om te gebruiken .Gargamel mag natuurlijk ook niet ontbreken en speelt zoals altijd zijn boze rol, wel raar om hem als mens te zien in de film. Ik had verwacht dat hij ook als tekenfiguur zou zijn. Ik hoop dat ze nog een keer een smurfenfilm gaan maken, deze is zeer goed in de smaak gevallen.
Rebecca
Deze film moet je gezien hebben. Hij is heel leuk. Heel grapig en ook nog eens soms zielig. Dit is echt top 10 film. Ik zou zeggen deze film moet je echt kijken. Veel plezier met kijken.
Ik vind smurfin en brilsmurf het leukst. PS: pak er wel een bak popcorn bij, dat is het lekkerst.
Jeroen
Ik vond de film leuk, ik vond alles leuk
Gilbert
Echt 'n kinderfilm. Wel leuk in 3D.
Bram
Tegen beter weten in toch maar de smurfen gehuurd. Voor kinderen en moeders en vaders is dit een geweldige film. De vaart wordt er goed in gehouden en de smurfen humor is wel heel grappig. Zelfs voor volwassenen. Op sommige momenten dat mensen fysiek contact hadden met de smurfen kon je zien dat de acteurs met denkbeeldige tegenspelers te maken hadden, maar buiten dat is alles zeer mooi en overtuigend gemaakt. Voor de eerder genoemde doelgroep is dit zeker een aanrader!
Peter
Dit is een leuke film voor jong en oud.
Cindy
In eerste instantie twijfel om deze film te huren omdat de smurfen toch wel vooral populair zijn bij kleine kinderen.
Echter, het was een erg leuke en prachtig gemaakte film met zelfs voor volwassenen een boeiend verhaal. Mede ook omdat de scènes zich in New York afspelen. Een leuke film voor volwassenen.
Marijke
Ook wij vonden het een gezellige familiefilm. Vooral om de kat hebben we gelachen. De dag daarna hebben we de film nog een keer bekeken met een aantal vriendinnen van mijn kinderen.
Rijk
Leuke familiefilm.
We hebben de film zelfs 2 keer bekeken.
Iedere keer hoor en zie je iets nieuws.
Leuke en verrassende uitspraken van de blauwe mannetjes.
Echt een aanrader.
Mike
Hele leuke film! Wij hebben 'm in 3D gekeken, maakt het nog mooier om animatie gecombineerd met real life te zien!
Zeker een aanrader voor het complete gezin.
Anoniem
Deze film gehuurd voor mijn kids van 4, 7 en 9 jaar.
Alledrie vonden ze het een geweldige film ze hebben veel gelachen. Sommige stukken werden nagespeeld. Ik vind het geweldig dat de smurfen weer zo'n hit zijn, ze blijven leuk ook voor de volwassenen.
Eveline
Super gave film, over de details in de film goed nagedacht. Leuk verhaal en de kinderen vonden hem helemaal geweldig. Jammer dat je hem maar 24 uur kunt huren.
Ellen
Na een druk weekend voor de kerst besloten met de kids (9 en 12) ter ontspanning een filmpje te huren. Na overleg is het De Smurfen geworden. Heerlijke film, veel gelachen en genoten. Quality time met het hele gezin. Een echte aanrader voor alle leeftijden.
Pieter
Erg leuke familiefilm. We hebben erg gelachen, vooral om: Azrael, ben je dood? Jammer dat we de film niet in 3D konden bestellen.
Anoniem
Had mij zo op deze film verheugd. Jammer vond ik het te zien dat het zo slecht nagesynchroniseerd was. Misschien had het handiger geweest om hem in het Engels te beluisteren in plaats van Nederlands. Ondanks dit toch dikke minpunt, wel een film die leuk genoeg is om naar te kijken, mits je je niet zoals ik ergert aan die super slechte nasynchronisatie.
Anoniem
Een leuk film voor jong en oud. Wel jammer dat er geen keuze is om een taal te kiezen. En misschien ook 3D te kunnnen zien. Het is een zeer leuke, grappige, lieve, spannnende goeie film. Ook leuk om weer een nieuwe smurf te zien met dat schotse rokje haha.. Zeker een aanrader deze film. Veel kijk plezier
Fred
Grappige film. Leuke details. Ook voor volwassen, die met de smurfen zijn opgegroeid. Het thema, zorgen voor je familie, wordt op een leuke en positieve manier naar voren gebracht.
Anoniem
Geweldig mooie film, voor de kids toch wel spannend. Leuk verhaal en de smurfen zijn toch wel helemaal geweldig, prachtig hoe ze die dingen tot leven kunnen krijgen, kortom leuke film waar je echt mee kunt lachen.
Alex
Een hele leuke vermakelijke film voor jong en oud... Nou zullen de hele kleintjes het niet helemaal snappen.. Maar alleen al het kijken naar de leuke blauwe figuurtjes is al leuk... Leuk verhaal bedacht en uitgevoerd....
Suzanne
De smurfen, wat leuk dat ze er weer zijn! De kinderen hebben erg genoten van de film. Ze lagen constant in een deuk! Ook voor volwassenen een aanrader. Gezellig met de hele familie film kijken!
Anoniem
Wij zijn afgelopen zomer naar New York geweest. Het was echt een hele leuke film ook omdat wij veel herkenbare plekken zagen. De film is leuk voor jong en oud!!
Danielle
Super leuk! Echt top gemaakt!!!
Anoniem
Het is en blijft een kinderfilm maar toch heb ik mij als volwassene ook uitstekend vermaakt tijdens het kijken. Jammer vind ik dat deze film alleen in het Nederlands te huur is. Engels gesproken is hij veel mooier en de stemmen zijn dan niet zo vreselijk irritant. Leuke ervaring om de kleine blauwe vriendjes weer eens te zien in een nieuw tijdperk. Ook erg leuk om Gargamel eens niet getekend te zien. Vermakelijke film, voor zowel jong als oud. Moet er wel bij zeggen dat hij in 3D op z'n mooist is. Al met al krijgt deze film van mij een 7. Hij is mooi gemaakt en er zit een leuk verhaal in!
mario
Ik heb me er door geworsteld. Heb een paar keer gedacht aan afzetten. Maar 'k heb doorgebeten.
Misschien dat ik toch mijn kind-zijn heb afgeworpen? Andere mogelijkheid is dat ik de combinatie van de Nederlandse dubbing en de modernisatie naar de 21ste eeuw er wat over vond.
Sarah
Erg leuke film. Alleen spijtig dat hij in het Nederlands is, had hem graag in het Engels gezien.
Anoniem
Als fan van de smurfen in mijn jongere jaren vind ik het wel leuk om ze zo weer eens in de moderne tijd voorbij te zien komen. En zeker niet minder geslaagd wat mij betreft.
Het verhaal is leuk bedacht en de humor, zoals we gewend zijn bij onze kleine blauwe vriendjes.
Voor de kids een hele leuke film en denk ik 3D een goed idee.
Het enige jammere was dat deze in het Nederlands gesproken is. Jammer dat er geen keuzemogelijkheid is. Al met al een 8
Anoniem
Natuurlijk is het een kinderfilm maar wel een die je als ouder nog wel kan vermaken.
Mooie effecten en de kinderen hebben zich blauw gelachen.
Grappiger dan de gemiddelde kinderfilm in deze klasse.
Verhaal is natuurlijk erg dun maar dat hoort erbij.
Situaties in New York zijn weer eens wat anders dan een toverbos.
Aj
Erg droge film. Wel erg leuk!
loading