De Smurfen 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De boze tovenaar Gargamel maakt een paar Smurf-achtige wezens, genaamd Stouterds. Hij wil ze...
De Smurfen 2

De Smurfen 2

Animatie Kids Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 41 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De boze tovenaar Gargamel maakt een paar Smurf-achtige wezens, genaamd Stouterds. Hij wil ze gebruiken om het magische Smurfen-elixer te maken. Maar daarvoor heeft hij ook Smurfin nodig, want alleen zij weet hoe je van Stouterds echte Smurfen maakt. Samen met de Stouterds ontvoert Gargamel Smurfin en neemt haar mee naar Parijs.

Bekend voor Animatie Humoristisch Vriendschap Kleurrijk Moderne tijd Parijs

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Het is een superleuke en grappige film. Zeker een aanrader!
Ik heb ook De Smurfen 1 gezien maar deze is ook super.
Alvast heel veel kijkplezier

Reviews

Anoniem
Superleuke film weer! Grappig, ontroerend en spannend tot het einde.
Anoniem
Grappig film. Spannend avontuur voor de kinderen. Naast de smurfen zit AzraŽl er uiteraard ook in. Een spannend avontuur met alle smurfen. Veel kijkplezier!
Anoniem
Grappige kinderfilm, maar ook zeer gewaardeerd door de wat oudere kinderen ;) Leuk vervolg op het 1e deel.
Anoniem
Wederom leuke film voor het hele gezin, vooral leuk als je deel 1 ook heb gezien. Het verhaal van de bekende blauwe wezentjes in de grote mensen wereld is spannend, grappig en vermakelijk. Vindt zelf zo'n film het leukst in originele versie met ondertiteling. Maar het is zeker een aanrader om met het hele gezin te bekijken. Het is makkelijk vermaak net als de tekenfilm serie. Gargamel blijft gargamel en de smurfen de smurfen. Hou je daar al niet van dan is het geen aanrader ;-)
Anoniem
Leuke film!
Anoniem
Superleuk
Anoniem
De film was nog leuker dan de eerste. Vooral dat blue een kind is. Het was grappig dat Ton een corndog at omdat z'n ouders dachten dat pindavrij was. Wat bleek dat het in pindaolie werd gebakken. En nog grappiger dat de stiefvader van patrick in een eend was veranderd.
Jannie
Wij keken er al maanden naar uit om deze film te bekijken. Maar eigenlijk viel het best tegen. Het is niet zo grappig als de eerste. Deze film draait eigenlijk meer om Smurfin dan om de rest van de smurfen. Wel hebben we ook weer bij deze film enorm moeten lachen en mijn dochtertje vond het ook leuk om te zien. Maar voor mijn gevoel vond ik deze film stuk minder leuk dan de eerste. Mocht er nog een derde komen, wat ik erg leuk zou vinden dan hoop ik dat er wel meer spannende dingen in voor zouden komen.
Anoniem
Als je Smurfen 1 gezien heb is dit ook zeker een aanrader. Onwijs grappig die kleine smurfjes.
Anoniem
Wel Ok.
De Smurfen I vond ik beter. Ik had van deze film verwacht dat er net als in deel I nog wel volwassen grapjes verstopt zaten. In deze film vond ik dat erg tegenvallen. Het verhaal is ook leuk want ik wist helemaal niets van Smurfin zoals dat hier verteld wordt. De special effects zijn voor kinderen leuk, maar voor de volwassene zie je wel degelijk dat er niet zo veel aandacht aan is besteed. Verder een simpele film waar je van moet houden.
Anoniem
Supergrappige film
Anoniem
Erg leuk voor het HELE gezin. Veel humor en toch een goed lopend verhaal met spanning. Vaak is een tweede film aanzienlijk minder leuk dan het origineel, maar Smurfen 2 is zeker net zo leuk als de eerste.
Anoniem
Heel spannend met veel fantasie, lol en verassingen
Anoniem
Deze film is beter dan deel 1! Een spannend avontuur van de smurfen waarbij de smurfen opnieuw naar de 'grote mensen-wereld' moeten om Gargamel te weerhouden. Gargamel komt verder dan ooit bij zijn doel. Smurfin, grote smurf, mopper smurf, knappe smurf en natuurlijk Klungel komen in grote problemen! De gemene AzraŽl speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol.
Natuurlijk valt er ook deze film veel te lachen om de grappige, domme problemen die AzraŽl weer overkomen. Hij krijgt in deze film veel verschillende vormen en hij zou geen slimme kat zijn als hij daar geen gebruik van zou maken.

Leuke film.
Anoniem
Leuk
Anoniem
Heel leuk
Anoniem
Super!!!
Anoniem
Superfilm!
Anoniem
Een geweldige film.
Anoniem
Ik vind het een, hele grappige film omdat die Gargamel echt heel er grappig is, en ook een echte kluns. En ik denk dat de meeste dat ook vinden!
Anoniem
Echt een coole en leuke film
Anoniem
Erg leuke film mijn dochter van 3 zat er helemaal in en is nu vol van de Smurfen
Anoniem
Deze film is beter dan deel 1! Een spannend avontuur van de smurfen waarbij de smurfen opnieuw naar de 'grote mensen-wereld' moeten om Gargamel te weerhouden. Gargamel komt verder dan ooit bij zijn doel. Smurfin, grote smurf, mopper smurf, knappe smurf en natuurlijk Klungel komen in grote problemen! De gemene AzraŽl speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol.
Natuurlijk valt er ook deze film weer veel te lachen om de grappige, domme problemen die AzraŽl weer overkomen. Hij krijgt in deze film veel verschillende vormen en hij zou geen slimme kat zijn als hij daar geen gebruik van zou maken.

Leuke film.
Anoniem
Echte kinderfilm. Aardige wegkijker.
Jammer dat hij Nederlands vertaald is.
Anoniem
Ik vond dit een hele leuke film, zaten veel grappige en spannende momenten in. Ik vond het erg leuk dat de smurfen een blauwe kleur hadden en er veel verschillende waren. Voor de rest vond ik het eigenlijk wel een erg slechte film. Heel veel liefs van Sammie, ook wel smurf genoemd.
Anoniem
De smurfen zijn altijd zo grappig. Vroeger keek ik er altijd naar. En ben laatst naar de film geweest, nou ik heb nog nooit zo hard gelachen. Nu kijk ik de film zo vaak als ik kan en hij blijft gewoon grappig. Zelfs deze film was hilarisch en film 1 was ook grappig. Ik hoop dat er een deel 3 komt en nog meer delen want ik heb weer zin om te lachen!!!
loading