Baas in Eigen Bos 3: NEDERLANDS GESPROKEN. Boog, een tamme grizzlybeer die geen idee heeft hoe hij in de wildernis kan overleven, ziet zijn wereld op z'n kop gezet als hij Elliot ontmoet: een broodmager muildierhert met een vlotte babbel. Als Elliot hem overhaalt zijn huis te verlaten om de sfeer van de wildernis te proeven, lopen de dingen al snel uit de hand. Met nog drie dagen te gaan voor het jachtseizoen begint, slaan Boog en Elliot de poten ineen om de dieren te verenigen en het bos weer in handen van natuur te geven.
×
Baas in Eigen Bos 3
NEDERLANDS GESPROKEN. Boog, een tamme grizzlybeer die geen idee heeft hoe hij in de wildernis kan overleven, ziet zijn wereld op z'n kop gezet als hij Elliot ontmoet: een broodmager muildierhert met een vlotte babbel. Als Elliot hem overhaalt zijn huis te verlaten om de sfeer van de wildernis te proeven, lopen de dingen al snel uit de hand. Met nog drie dagen te gaan voor het jachtseizoen begint, slaan Boog en Elliot de poten ineen om de dieren te verenigen en het bos weer in handen van natuur te geven.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (5)Baas in Eigen Bos 3
Geschreven door: Anoniem
   13-12-2013
Ik vond deze film best grappig en leuk voor de kinderen!
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2012
Een spannend humorvolle film voor kinderen. Ook leuk om samen te kijken.
Geschreven door: car
   18-03-2011
Gewoon een leuke grappige film om samen gezellig met je kids te kijken.
Geschreven door: raymond
   05-03-2011
Was een leuke film. Mijn zoon blijft niet makkelijk zitten, maar voor deze film was hij zo waar rustig. Zelfs mijn vrouw heeft de film 's avonds nog eens kunnen kijken en vond het leuk.
Geschreven door: Anoniem
   24-02-2011
Ik experimenteer met Videoland On Demand. Deze huurperiode van 1 dag was duidelijk te kort voor onze jongste zoon. Hij heeft de film niet gehaald. Volgende keer beter. Mijn advies zou zijn jeugdfilms standaard langer dan 24 uur aan te bieden, dat zou echt goede service zijn.
Schrijf zelf een review