Baas in Eigen Bos 3 (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Boog, een tamme grizzlybeer die geen idee heeft hoe hij in de wildernis kan overleven,...
Baas in Eigen Bos 3

Baas in Eigen Bos 3

Animatie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 12 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Boog, een tamme grizzlybeer die geen idee heeft hoe hij in de wildernis kan overleven, ziet zijn wereld op z'n kop gezet als hij Elliot ontmoet: een broodmager muildierhert met een vlotte babbel. Als Elliot hem overhaalt zijn huis te verlaten om de sfeer van de wildernis te proeven, lopen de dingen al snel uit de hand. Met nog drie dagen te gaan voor het jachtseizoen begint, slaan Boog en Elliot de poten ineen om de dieren te verenigen en het bos weer in handen van natuur te geven.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond deze film best grappig en leuk voor de kinderen!

Reviews

Anoniem
Een spannend humorvolle film voor kinderen. Ook leuk om samen te kijken.
car
Gewoon een leuke grappige film om samen gezellig met je kids te kijken.
raymond
Was een leuke film. Mijn zoon blijft niet makkelijk zitten, maar voor deze film was hij zo waar rustig. Zelfs mijn vrouw heeft de film 's avonds nog eens kunnen kijken en vond het leuk.
Anoniem
Ik experimenteer met meJane. Deze huurperiode van 1 dag was duidelijk te kort voor onze jongste zoon. Hij heeft de film niet gehaald. Volgende keer beter. Mijn advies zou zijn jeugdfilms standaard langer dan 24 uur aan te bieden, dat zou echt goede service zijn.
loading