Ant-Man and the Wasp (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Scott Lang worstelt met het vinden van een balans tussen zijn gezin en zijn verantwoordelijkheden als...
Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp

Actie Sciencefiction Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 56 min

Scott Lang worstelt met het vinden van een balans tussen zijn gezin en zijn verantwoordelijkheden als superheld, maar transformeert opnieuw tot Ant-man als hij zijn krachten moet bundelen met Hope van Dyne, de Wasp. Zij is op een belangrijke missie om geheimen uit het verleden te ontrafelen.

Visuele effecten Actievol Spannend Familiebanden Krimptechnologie Hedendaags San Francisco

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Scott is de Ant-man en staat op huisarrest na zijn werk met de Avengers. Ondertussen krijgt hij een bericht uit de sub-atomische wereld van een vrouw die daar al jaren vastzit. Zo ontdekken we wat er met de familie Van Dyne en Hope is gebeurd, iets wat je ook niet id 1e film zag. De race tegen de klok tikt om haar terug te halen. Leuke sequel, veel humor, leuke effecten en het verhaal klopt gewoon. Benieuwd of er nog een vervolg komt.Niets echt scary dus kan zelfs met de kids worden bekeken en ook zij zullen de humor en de fratsen allicht geweldig vinden.
loading