Men in Black 3 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Men in Black III gaan Agenten J en K terug in de tijd. In zijn vijftien jaar bij de Men in Black heeft J heel...
Men in Black 3

Men in Black 3

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 42 min

In Men in Black III gaan Agenten J en K terug in de tijd. In zijn vijftien jaar bij de Men in Black heeft J heel wat onverklaarbare dingen gezien, maar niets of niemand slaat hem met zoveel verstomming als zijn norse, terughoudende partner. Wanneer het leven van K en het lot van de planeet op het spel staan, zal Agent J terug in de tijd moeten reizen om de dingen recht te zetten. J ontdekt dat het universum geheimen herbergt waarover K hem nooit verteld heeft - geheimen die zich zullen openbaren als hij samen met de jonge Agent K zijn partner, het agentschap, en de toekomst van de mensheid probeert te redden.

Actievol Tijdreizen Retro futurisme 1969 New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Cool. Als ik moest kiezen tussen 1-10, dan is het een 10.

Reviews

Anoniem
Goede film met mooie special effects. Ik vond de film beter dan deel 2. Goed verhaal, af en toe een tikje overdreven, maar toch een leuke film om te kijken. Tenminste voor liefhebbers van dit genre. Spannend tot op het einde met hier en daar een grappig moment.
Henk
Men in Black 3 is best een aardige film. Will Smith vind ik een goede acteur en daardoor is de film best het bekijken waard. Het verhaal van de film is niet echt sterk, beetje heen en weer flipperen door de tijd waardoor de slechterik wordt gepakt. Maar voor een sterk verhaal moet je geen MIB films kijken. De effecten zijn goed, af en toe leuke humor, kortom, gewoon een lekkere ongedwongen, niet ingewikkelde film.
Amber
Je zou denken dat een derde MIB geen succes kan zijn, want what's new? Het is gewoon lekker sentiment en oude herinneringen ophalen. Wanneer je MIB 1 en 2 hebt gezien moet je nu ook eens letten op de details in deze film, zoals de grote poster van het Mops hondje achter het bed van Will Smith. Die hond speelde mee in deel 1. De aliens zijn weer steengoed gemaakt en het einde van de film is zelfs best zielig. Ik geef deze film een dikke 8,5!
Laurie
Een aanrader! Dit is weer echt een Men in Black film! Geniaal. Hard lachen, veel spanning en de meest rare wezens. Wat leuk is, is dat J. meer te weten komt over de jonge K. door tijdreizen en ook over zichzelf. Ofwel een heerlijke niet nadenken gewoon kijken film.
Martin
Leuke film, vooral om in 3D te kijken! Leuke effecten en een leuk verhaal. De uitkomst zullen wij niet verklappen, maar dat was leuk verzonnen.
John
Er zit veel diepgang en zelfs filosofische momenten in de film. Weinig spectaculaire actie, wel een Bond-achtige achtervolging. Leuke sfeertekening van het betreffende tijdperk middels kleding, woordgebruik en muziek. Let ook op de soorten behang van ieder tijdperk... Man, wat krijg ik ineens zin in chocolademelk!
Anoniem
Wij zijn deze film gaan kijken, omdat wij onlangs een nieuwe TV (met 3D) hebben aangeschaft. Deze film heeft een fantastisch beeld, en is mooi vormgegeven.
Het verhaal is leuk, zo af en toe grappig, en natuurlijk wat verdrietig. Het verhaal was niet heel erg uitgesproken. Het gaat een beetje van de hak op de tak. Verder een prima film, gezellig voor op de zaterdagavond.
joan
Deze film is weer een goed staaltje special effects waar je van kan smullen in een origineel verhaal als een soort van 'back to the future' 2012 SciFi style. Ik heb er van genoten!
Anoniem
De film was weer net zo leuk als de voorgaande twee. Humor en actie wisselen elkaar af. Wel zit er meer een verhaal in dan in de andere twee. Superleuk, zou hem zo nog een keer kijken.
Carola
Geen Oscarmateriaal, maar heerlijk voor een avondje ontspanning. Sympathieke acteurs, zowel Will Smith als Josh Brolin zijn leuk om naar te kijken en spelen hun rollen met verve. Humor, Lady Gaga is bijvoorbeeld te zien op het grote alien-overzichtsscherm. Subtiel is ook de opmerking over het racisme in de tijd waarnaar J terugreist.
Verder vriendschap, opofferingsgezindheid en actie!
M
Ik vond de film in het begin een beetje vaag, maar daarna begreep ik de verhaallijn. Ik vond het absoluut waard om deze film te huren. Er zit humor in en de 'jonge' Tommy Lee Jones vertolkt zijn rol echt goed. Heel anders dan deel 1 en 2. Het lijkt een knipoog naar een andere film, maar dat maakt het juist interessant.
Bea
In het begin vond ik het een beetje langdradig, maar daarna zat ik er wel weer in... De humor uit deel 1&2 was in dit deel niet echt te vinden. Wel leuk om een keer gezien te hebben.
Charissa
Ik had van deze film meer verwacht. Ik ben helemaal gek op MIB, vandaar... in deel 1 en 2 zit veel actie en onverwachte momenten. Dit blijft in deel 3 uit. Hetgeen je na afloop het meeste bij blijft is de dikke neus van agent K. Het hele verhaal draait om hem, weinig nieuwe gaaf gemaakte aliens te zie... Ik vind hem echt tegen vallen... Ze hadden het veel meer om de aliens moeten laten draaien, en niet zo zeer agent K., die in deel 1 en 2 op een leuke manier te zien is. Daarentegen hebben ze wel een goeie acteur gevonden die de jongere versie van agent K. speelt. En het einde geeft een unieke draai aan de film, maar toch snap je het dan nog niet helemaal...
Geert
Deze film zit in lijn van de eerste 2 al vind ik dat de film minder grappige scènes heeft. Het verhaal vind ik dan weer sterker dan de andere films. De acteerprestaties zijn uitstekend en Josh Brolin speelt een zalige jonge K. Voor mij is dit een aanrader voor een gezellig avond.
Sander
De film net gekeken. MIB 1 en MIB 2 heb ik nooit gezien en dat is ook niet nodig om deel drie te kunnen begrijpen.

De film bevat humor en is het zeker waard om te huren. Goede film waarbij je niet hoeft na te denken maar alleen hoeft te genieten. De afloop van de film is wel een beetje voorspelbaar.
Johannes
Geweldige film! Ik heb hem zelfs twee keer bekeken. Toen ik hem voor de tweede keer bekeek, zag ik weer andere dingen en snapte ik het verhaal nog beter.

Veel humor, mooie effecten, spanning, soms een beetje luguber, maar dat is ook wel weer grappig.

Will Smith doet het super, maar ook de andere acteurs zorgen voor hilarische scènes.

Zowel leuk voor mannen als voor vrouwen.
Ruud
Spannende film, goede acties met een goed verhaal. Onverwachte wending op het laatst. Echt een aanrader, niet een zoveelste 'vervolg op'.
Gwenyth
Leuke en weer grappige film, zelfs op het eind wat emotioneel. Had wel wat meer effecten verwacht net zoals deel 1 en 2. Acteurs waren wel weer echt goed, ze hebben een mooi eind aan MIB gegeven. Dus zeker de moeite waard om te film te kijken!
Michael
Deze 3e MIB van Barry Sonnenfeld is weer een vermakelijke film.... Het verhaal is deze keer leuk gevonden en de gehele setting van de jaren '60. Will Smith is weer prima op dreef en ook Tommy Lee Jones, maar vooral Josh Brolin was zeer goed en leuk in deze film.
Nick
Leuke film met een verrassend eind. Het concept is hetzelfde als de eerste twee films, een alien wil de aarde vernietigen, maar op de een of andere manier is het toch gelukt om er een origineel verhaal van te maken. Will Smith blijft goed als MIB agent.
Ashna
Men in Black 3 is een alleraardigste film. Het eerste halfuur wil het qua plot en humor allemaal nog niet echt lekker lopen, maar zodra agent J een tijdreisje heeft ondernomen naar 1969 om een buitenaardse invasie en de moord op zijn partner K te voorkomen, komt de film redelijk op gang. Vooral op visueel gebied wordt de extravagantie van de jaren zestig mooi aangewend voor enkele nieuwe elementen. Voor zijn rol van een jonge K doet Josh Brolin een treffende imitatie van Tommy Lee Jones, maar hij weet zijn spel net genoeg te doseren om dit niet in een flauwe persiflage te laten uitmonden. Daarnaast heeft Will Smith met Brolin net zo’n goede chemie als met Jones, wat de film ook op mindere momenten boeiend houdt.

Bijzonder genoeg zijn enkele van de beste aspecten van Men in Black 3 juist degene die er niet of slechts in beperkte mate in voorkomen. Zo verdwijnen de welbekende wormaliens na een klein minuutje alweer uit beeld en is de aanwezigheid van het pratende mopshondje Frank ditmaal beperkt tot een ingelijste foto boven J’s bed. De makers durven dit keer duidelijk meer los te laten en gewoon wat andere hoekjes van het rijkgevulde MIB-universum te belichten. Goed!
Ilana
Zoals te verwachten was: een leuke film! Net zoals de eerste en tweede MIB, is nummer drie ook weer een mooi verhaal. Will Smith en Tommy Lee Jones spelen hun rol weer prima, evenals de slechterik, Boris The Animal, gespeeld door Jemaine Clement en Agent O gespeeld door Emma Thompson. Leuke scènes en special effects. Wij hebben ons prima vermaakt! Deze film is een dikke 8 waard.
Petra
Leuk vervolg op vorige MiB's. Ik ben Will Smith en Tommy Lee-fan , vandaar automatisch een puntje extra :-).
De rol van jonge agent K wordt echt goed neergezet door Josh Brolin. De story line is entertaining. Zoek je een hoogwaardig verhaal, dan moet je een ander soort film huren of kopen. Dit is pure Hollywood entertainment. Ik vind het spel tussen Will (J) en Tommy (K) gewoon super leuk. Special effects en props waren top.
Marc
Een erg leuke en spannende film.
Anoniem
Vrij leuke film, maar wel eentje die je meteen na het kijken vergeten bent. De 1e film is nog steeds de beste maar deze film is ook wel grappig. Had wel wat meer van Tommy Lee Jones willen zien, hoewel Josh Brolin het heel goed doet als de jongere versie van zijn personage.
Wouter
Leuke film, niet een heel sterk verhaal maar mooie effects. Het is wel een film die in de lijn van de verwachting ligt na MiB 1 en MiB 2. De film die ik huurde on demand was best wel goed van kwaliteit maar er zaten stukken in die iets minder scherp waren. Al met al was ik sceptisch omdat 't de eerste keer was voor mij, maar ik ben toch wel enthousiast.
Anoniem
Men in Black 3 doet niet onder voor deel 1, ik ben blij dat deel 3 het matige deel 2 overtreft!
Topfilm!
Richard
Een film met een matig verhaal maar door de acteurs en special effects toch leuk om een keer gezien te hebben. Vooral Tommy Lee Jones is echt goed in deze film. Ook hoe bepaalde belangrijke momenten en personen zijn verwerkt is best grappig gedaan. (bv. Andy Warhol) Will Smith vind in vergelijking met de vorige delen een stuk minder, een beetje over the top. Ik weet niet of dit het laatste deel is, maar volgens mij is dit een mooi moment om te stoppen.
Natasja
Ik vondt het een goeie film, er zat een goed verhaal in en je bleef naar de film kijken, omdat je wou weten hoe het afliep. Zeker de jonge K was wel leuk om te zien. Ook op het einde dat Will Smith eindelijk weet hoe het met zijn vader zit vond ik erg goed. Een leuke en interessante film om zeker een keer te zien.
M.
Ik vond het een leuke film, vond het goed dat het goed aansloot op de voorgaande film en geen andere hoofdrolspelers hebben gebruikt.
Silvan
Leuke film met hilarische stukjes. Ook als je de andere films van Men in Black niet hebt gezien is het verhaal begrijpelijk. Voor je het weet is de film alweer klaar!
Ik vind de buitenaardse wezens echt 'echt'.
Anoniem
Na een ietwat tegenvallend MIB 2 hebben de makers het dan toch nog aangedurfd om dit derde deel te filmen. Dit derde (en hopelijk laatste deel) is bij tijd en wijle zeker wel amusant. Voor zijn rol van een jonge K doet Josh Brolin een overtuigende imitatie van Tommy Lee Jones, maar hij weet zijn spel net genoeg te doseren om dit niet in een flauwe persiflage te laten uitmonden. Daarnaast heeft Will Smith met Brolin net zo’n goede chemie als met Jones, wat de film ook op mindere momenten boeiend houdt. Het verhaal op zich stelt niet zoveel voor en ook Boris de Schurk had wel wat interessanter mogen zijn. Al met al is Men in Black 3 leuk genoeg om zich een waardiger opvolger van het origineel te noemen dan zijn voorganger.
Anoniem
Great movie of the series MiB, escpecially the flash-backs and time travels.
Reminds a bit of Back to the Future. Good casting and acting. Also funny dry humor now & then. Effects are even better if you have a 3D option on your TV.
:-) We like happy endings... Some scenes are a bit dull though (could have been cut), but overall great fun watching. We surely recommend this Part 3. You can watch even if you aren't familiar with the previous two.
Anoniem
Dat de wonderlijke chemie tussen droogstoppel Tommy Lee Jones en stuiterbal Will Smith niet voor eeuwig leuk zou blijven, dat was al te zien aan Men in Black 2. Terecht alweer bijna vergeten, dat misbaksel, en inderdaad heeft het daarna lang geduurd voordat Barry Sonnenfeld het aandurfde MiB3 te maken. Nou kon de carrière van de voormalige Fresh Prince ook wel weer eens een duwtje gebruiken, dus daar zijn we eindelijk. En? Was het de moeite? Gedeeltelijk.
Men in Black 3 voelt als een invuloefening, maar dan wel eentje waar met plezier aan gewerkt is. Alles zit erin wat je op basis van het briljante eerste deel mag verwachten, met hier en daar net genoeg verrassingen om fris te voelen. De grote schurk is nauwelijks interessant genoeg om te onthouden, maar het gaat dan ook duidelijk niet om het verhaal: MiB3 is bedoeld als vehikel om Will Smith in beeld te houden, Tommy Lee Jones als Agent K is in feite nauwelijks in beeld. Des te leuker om te zien hoe Josh Brolin - als de K van 40 jaar geleden - de hele film naar zich toetrekt. Zijn wonderbaarlijk knappe transformatie tot een jonge(re) Jones maakt Men in Black 3 memorabel. Dat Emma Thompson in een bijrol óók al leuker is dan Smith geeft te denken, maar alles bij elkaar zijn de grappen en de actie genoeg om MiB 3 meer te maken dan alleen een uitgekauwde formulefilm. Leuk voor tussendoor.
Erik
Ik vond Men in Black 3 een van de mindere versies, maar het valt te doen. Er zijn hele leuke momenten in de film, maar ook saaie stukken. En je moet er maar gewoon van houden. En het is natuurlijk leuk om te kijken als je de vorige versies ook hebt gezien.
Anoniem
Blijft leuk, MIB. Hoewel het inderdaad de derde is en er best een aantal zaken erg voorspelbaar is. Feit is dat het camerawerk waanzinnig goed is. De aliens prachtig uitgevoerd. Er goed in geacteerd wordt. Opmerkelijke plotwending, waardoor je op MIB4 kan wachten. De humor overal aanwezig. Maar flinterdun verhaal. Toch leuk om te zien.
Sophia
Wat een leuke film, echt op het puntje van mijn stoel gezeten weer. Humoristisch en spannend, actie en echt veel leuke suprise wendingen aan het hele verhaal. Ook het in elkaar zetten van de film wat tijdlijn betreft, petje af. Echt een film om gezellig met de familie te bekijken!
Yk
Eerlijk gezegd wordt het hele Men in Black concept wel redelijk uitgemolken. Agent K is wel heel oud geworden, eens een acteur zonder botox. Verhaallijn redelijk goed, maar te voorspelbaar. Stuk minder actie dan deel 1 en 2. Overall is het een redelijke film maar er gaat niks boven deel 1. Hopelijk houden ze op en maken ze geen vervolg meer, dat zou jammer zijn. Wel een fan van Will Smith.
Ian
Leuke film, zat alleen te bedenken hoe oud Will Smith in de film is. Ervan uitgaand dat de jongen aan het eind ongeveer 6-8 jaar zal zijn, moet Will Smith in de film ook zo'n 48-50 zijn. Terwijl hij dat dus nog niet is in het echt...
Quincy
Ik vond Men in Black 3 een van de mindere versies, maar het valt te doen. Er zijn hele leuke momenten in de film, maar ook saaie stukken. En je moet er maar gewoon van houden. En het is natuurlijk leuk om te kijken als je de vorige versies ook hebt gezien.
Anoniem
Leuke film als je de vorige MIB's hebt gezien. Magere 3 sterretjes misschien, maar Will Smith blijft leuk en is gewoon ongecompliceerde leuke humor. Grappige ET's. Prima vermaak.
Lisette
Will Smith zorgt ook in deze derde film van MIB voor de nodige humor. Zelf houd ik niet specifiek van actie of SF maar deze reeks vind ik erg leuk om te kijken. In het begin moest ik na het zien van deel 2 wel even wennen dat Will Smith zijn partner weer terug heeft, maar verder zat ik zo weer in het verhaal. Vind je MIB 1 en 2 leuk, dan zeker dit deel ook kijken!
Peter
Het voordeel van een derde deel in een serie is dat je weinig introductie nodig hebt en de kijker zal zonder problemen accepteren dat een Chinese restauranthouder een buitenaards wezen is, dat de Keuringsdienst van Waren niet in de keuken wil hebben, maar verder geen slecht wezen is. Om het verhaal een nieuwe uitdaging te geven greep men naar tijdreizen als motief, en dat geeft een leuk beeld van hoe de MIB in 1969 zouden zijn. Op een enkele zin na besteedt men niet teveel aandacht aan de tijdtheorie, zodat het (bijna) nooit tegenstaat als het niet klopt. De eerste scène van Emma Thompson is geweldig, maar helaas is haar rol verder erg beperkt. Kort gezegd is de film "fast & fun" en het is een waardig vervolg voor de serie.
Anoniem
Ik had net iets meer verwacht qua actie, maar het blijft een topfilm vol humor en prachtig gespeeld door Will Smith.
Anoniem
Je moet ervan houden, Will's humor en zijn gezichtsuitdrukkingen. Ik hou ervan. Gewoon een lekkere film met spanning en je kunt ook nog eens lachen om al die flauwe grappen. Zou fijn zijn als deel 1 en 2 ook nog een keer in de verhuur zouden komen zodat we ze alle drie achter elkaar kunnen kijken.
loading