Kickboxer: Retaliation online kijken / downloaden: Na zijn laatste gevecht zweert Sloan nooit meer naar Thailand terug te gaan. Maar dan wordt zijn bruid Liu gekidnapt. De meester van het ondergrondse vechtcircuit, Moore, chanteert Sloan en dreigt dat hij Liu alleen levend terug zal zien als hij opnieuw de ring instapt voor een gevecht tegen de vernietigende vechtmachine Mongkut. Geholpen door Master Durand en een groep criminelen die hij in de gevangenis heeft ontmoet, probeert Sloan Liu te redden zonder aan Moore's eis toe te geven. - Kickboxer: Retaliation
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Kickboxer: Retaliation
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Kickboxer: Retaliation

Na zijn laatste gevecht zweert Sloan nooit meer naar Thailand terug te gaan. Maar dan wordt zijn bruid Liu gekidnapt. De meester van het ondergrondse vechtcircuit, Moore, chanteert Sloan en dreigt dat hij Liu alleen levend terug zal zien als hij opnieuw de ring instapt voor een gevecht tegen de vernietigende vechtmachine Mongkut. Geholpen door Master Durand en een groep criminelen die hij in de gevangenis heeft ontmoet, probeert Sloan Liu te redden zonder aan Moore's eis toe te geven.
Waardering:
Acteurs: Jean-Claude van Damme, Christopher Lambert, Alain Moussi
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!