Braven: Joe Braven is de eigenaar van een houthakkersbedrijf in Canada. Hij gaat met zijn vader naar een afgelegen berghut om er samen even tussenuit te zijn. Als ze daar aankomen, blijkt Joes dochtertje zich verstopt te hebben in de jeep. In de hut vindt Joe een lading coca´ne en hij ruikt meteen onraad. Samen met zijn vader gooit hij alles in de strijd om zijn kind te beschermen en de genadeloze drugsbaas en zijn handlangers uit te schakelen.
×
Braven
Joe Braven is de eigenaar van een houthakkersbedrijf in Canada. Hij gaat met zijn vader naar een afgelegen berghut om er samen even tussenuit te zijn. Als ze daar aankomen, blijkt Joes dochtertje zich verstopt te hebben in de jeep. In de hut vindt Joe een lading coca´ne en hij ruikt meteen onraad. Samen met zijn vader gooit hij alles in de strijd om zijn kind te beschermen en de genadeloze drugsbaas en zijn handlangers uit te schakelen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Braven
Geschreven door: Nicole
   12-01-2019
Zeer verrast door deze goede film. De spanning bouwt zich goed op en blijft ook tot het einde. Ik ben fan van acteur Jason Momoa o.a. vanwege zich natuurlijke manier van acteren en puurheid. Hij zet dan ook in deze film een erg goede personage neer. De filmset is prachtig net zoals de filmlocatie. Het is een Canadese actie thriller uit 2018. Begin december 2015 zijn ze al begonnen met de hoofdfoto's schieten in Canada en was al duidelijk dat Jason Momoa de hoofdrol van Joe Braven ging vertolken. Jason is ook zelf een van de producers. Zeker een aanrader!
Geschreven door: Gerard
   01-04-2018
Van het begin af aan is het duidelijk dat het een spannende film gaat worden. Na een paar ietwat overtrokken situaties waarbij je nog achterover kunt leunen, komt er allengs meer onrust. De spanning wordt behoorlijk opgebouwd en van achteroverleunen is geen sprake meer. Beetje ongeloofwaardig allemaal mag dat mag de pret niet drukken als je van dit genre houdt.
Geschreven door: Barbara
   31-03-2018
Voordat we deze film gingen kijken hadden we een paar negatieve reviews gezien op moviemeter. Ondanks dat toch besloten om toch te kijken.
Wij waren positief verrast door deze goeie en spannende actiefilm. Het verhaal gaat over een drugsbende die drugs opslaat in de blokhut van het gezin Braven en het daarna wil ophalen. Deze pure film blijft je van begin tot eind boeien. Echt zeker de moeite waard om te zien. Deze film bevat van begin tot eind actie. Dus zeker de moeite waard om te zien.
Schrijf zelf een review
loading