Fast & Furious 8 (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Van de kust van Cuba en de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze...
Fast & Furious 8

Fast & Furious 8

Actie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 10 min

Van de kust van Cuba en de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Stuntwerk Spannend Actievol Familie Spectaculaire stunts Moderne tijd Havana

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Geert
Zaaaaalige 8e id rij. Spannend verhaal, misleidend en toch weet je dat het goedkomt. Dom wordt op een of andere manier gedwongen tegen zijn eigen team te strijden en het spel wordt heel hard gespeeld. De veiligheid van heel de mensheid komt in het gedrang als ze Dom niet kunnen stoppen of zal hij toch nog tijdig de juiste kant kiezen? De stunts worden almaar grootser en graver. Ook hier weer knappe actie en veel humor, beste scene is het gevecht in het vliegtuig maar je moet het zelf zien, martial art en comedy samen. Topfilm, echt 2u top entertainment.

Reviews

Eelco
Na deel 1 en deel 5, is dit achtste deel van The Fast And The Furious filmreeks één van mijn meest favoriete. Deel 3 en 4 mogen er ook zeker zijn. Deel 7, de laatste met Paul Walker, vond ik ok. De andere delen ben ik niet zo kapot van: 2 en 6.
Mitchell
niet leuk... mis het echte racen
loading