1917 (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht...
1917

1917

Actie Oorlog Drama
8.70 Taal:Engels Jaar:2019 Duur:1 u 54 min

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen - waaronder Blake zijn eigen broer.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Reviews (1)

8.70/10.0
8
Nicole
14-10-2020
1917 is een Amerikaans-Britse oorlogsfilm uit 2019. Hoofdrolspeler George MacKay alias korporaal William Schofield vertolk zijn rol erg goed en overtuigend. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik gezien de diverse beoordelingen, meer verwacht had van deze film. Het ontbreekt het wat mij aan betreft aan diepgang en spanning, en is zeker niet de allerbeste oorlogsfilm allertijden. Maar zeker de moeite waard om te kijken. Dit waargebeurd verhaal gaat over dat Korporaal Blake en Schofield een belangrijk en dringend bevel van Generaal Erinmore krijgen die ze koste wat kost op moeten volgen!
loading