1917 (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht...
1917

1917

Actie Oorlog Drama
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 54 min

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen - waaronder Blake zijn eigen broer.

Ononderbroken Opname Spannend Realisme Oorlogsdrama Visuele Stijl Eerste Wereldoorlog Loopgraven

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
1917 is een Amerikaans-Britse oorlogsfilm uit 2019. Hoofdrolspeler George MacKay alias korporaal William Schofield vertolk zijn rol erg goed en overtuigend. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik gezien de diverse beoordelingen, meer verwacht had van deze film. Het ontbreekt het wat mij aan betreft aan diepgang en spanning, en is zeker niet de allerbeste oorlogsfilm allertijden. Maar zeker de moeite waard om te kijken. Dit waargebeurd verhaal gaat over dat Korporaal Blake en Schofield een belangrijk en dringend bevel van Generaal Erinmore krijgen die ze koste wat kost op moeten volgen!
loading