The Avengers (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Avengers zijn een buitengewoon team van superhelden. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die een bedreiging...
The Avengers

The Avengers

Actie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 17 min

The Avengers zijn een buitengewoon team van superhelden. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid heeft Nick Fury, directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D., een team nodig om de wereld te redden van de ondergang. Dit team bestaat uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America.

Iconisch Actievol Teamwerk Special effects New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Amber
Jammer dat deze film nu al uit de collectie gaat, wat het is een topper! Grijp je kans en kijk hem vandaag nog! Alle comic helden verzamelen zich in een film en dat loont zich. Iron Man en de Hulk stelen de hoofdrol, maar de rest doet ook een flinke duit in het zakje. Dikke tien voor deze fantastische, helemaal over de top film!

Reviews

Tim
The avengers is een actiefilm voor zowel jong als oud er word mooi gebruik gemaakt van de moderne techniek om geweldige effecten te creëren.
De film zelf heeft een mooi verhaallijn waarin iedereen wel interesse in heeft, namelijk het einde van de wereld en een episch gevecht om ze te redden.
Dus zeker kijken en je zal zeker en vast de volgende film willen zien.
Deryl
Veel mislukte scenes. Waarom kijk ik nog als ze me niet waardig zijn. In ieder geval niet voor het verwijt. Did those assholes have issues are what....
Ruins the movie you normally like.
Ik heb deze al gezien en vond de hele film goed. Vier sterren.
Shirley
Hele leuke film waarin 'The Avengers', een superheldenteam, wordt gevormd om een aliendreiging af te slaan. Mijn favoriete scene: waarin Loki claimt een god te zijn en zodanig behandeld wil worden en de hulk hem letterlijk tot moes slaat en de grond in boort. Het kijken waard!
Anoniem
The Avengers is een hele leuke film maar hij is zeker geweldig wanneer je een Avengers maraton kijkt met als slot The Avengers. Jammer dat niet iedereen eindigt bij Shield (the Hulk bijv. niet) maar verder zijn The Avengers, en alle voorgaande films geweldig. Zeker een aan te raden film voor mensen die Superheroes films geweldig vinden
Geert
Deze film bezorgde me een fijne filmavond. Alle superhelden bij elkaar zorgen voor een sterk team. De film bevat tevens een heuse portie humor al komt ze vaak van the one man show Iron Man. Voor wie houdt van snufjes en magic is dit beslist een aanrader. Het oeroude verhaal van het goede tegen het slechte maar dan in een nieuw en modern jasje. Elk personage had al een leuke film, allemaal samen is het eens zo plezant. Een aanrader.
Anoniem
The Avengers is een leuke film voor liefhebbers van het superhelden-genre. Een goede combinatie tussen actie, SF en humor. Vooral The Hulk is een goed neergezet personage. Het verhaal is weliswaar niet heel speciaal, standaard spel tussen goed en slecht waarbij goed wint. Maar zeker wel een aanrader.
Ronald
Prima film met goede actie. We hebben er als gezin van genoten!
Thijs
Prima film. Ik vind het begin van de film een beetje te langdradig, dus dat zou wat korter mogen zodat we meer kunnen genieten van de actiescènes die later in de film komen. Het is zeker een aanrader voor mensen die van superhelden houden, ze komen namelijk allemaal terug in deze film.
minka
Geweldige film, moet je gezien hebben. Zeker kijken
Tryntsje
Goede film. Een mooie mix van alle voorgaande films. Ik ben benieuwd naar het vervolg!
Patrick
Echt een aanrader. Ben sowieso een liefhebber van de comic hero films. Maar dit was toch echt wel vet. Liefhebbers van de Hulk, Iron Man, Thor e.a. Kunnen bij deze film hun hart ophalen. Super special effects en veel komische momenten.
Frans
Ik vind films van Marvel sowieso vaak geweldig. De special effects zijn geweldig. Wat ook leuk is, is dat de karakters van de helden zo enorm verschillend zijn. Ze moesten erg aan elkaar wennen. Ze moeten samenwerken maar vertrouwen elkaar ook niet helemaal. Tot het moment dat het natuurlijk echt moet. Spanning wordt op deze manier leuk opgevoerd. Het is een heerlijke film, die geen moment verveelt.
Anoniem
If you need some time out after work and want to relax by watching non-intellectual just-for-fun action, then this Avengers you should see. The evil aliens will loose big time. Also, if you're fan of super heroes (Cap'n America, Hulk and the like), this is just the right stuff for you. Have fun!
Robrecht
Redelijk goede film. Verhaal is redelijk voorspelbaar, al zitten er echt wel goede elementen in. Acteerprestaties zijn meer dan behoorlijk, niets minder dan je verwacht van dergelijke topacteurs. Wil je een degelijke feel-good waar veel actie en avontuur inzit, dan is dit je film. Striphelden tot leven zien komen, het is iets waarvoor je dankzij deze film niet meer naar Comicon hoeft... Sci fi geeks, don't look further, this your movie!
Hannah
Hele vette film! Vooral de actiescènes zijn heel goed gedaan. Ook het idee van meerdere karakters van verschillende films samenvoegen in één film is leuk. Al vond ik the Hulk toch wel het gaafste personage in deze film! The Avengers is misschien niet perfect, maar dat zijn weinig films. Mijn complimenten voor de makers van deze film!
Anoniem
Topfilm! Beter dan de Hulk, Thor en Iron Man apart. Goede graphics in de actiescènes
Sophia
Wat een geweldige film, veel geweld ook te zien in deze film maar toch zo gemaakt dat het leuk is om naar te kijken zonder jezelf te verliezen in de tekenfilmscènes. Echt een aanrader voor iedereen die de tekenfilmhelden een warm hart toedraagt. Een spannend verhaal met een mooi einde, zoals in elk sprookje ;-)
Nicole
Wauw... Dit is tenminste nog eens een echte goede film?! Als je van fantasie, science fiction en stripfiguren houdt, zit je met deze film goed. Een waanzinnige goede productie van Marvel en Paramount. In deze film komen enkele stripfiguren bij elkaar als 'The Avengers'. De Hulk, Iron Man, Captain Amerika, Hawk Eye, black Widow, Thor en Loki. De cast van deze geweldige film bestaat alleen uit topacteurs, daarom alleen al is deze film van hoog niveau. Je komt in deze film alles tegen, actie, humor, gevechtscènes enz. Vond dat de film prachtige en waanzinnige special, visual en sound effects liet zien, vooral de robotachtige wezens uit de wereld van Loki en de daarbij horende gevechtscènes tussen hun en The Avengers vond ik erg ruig gefilmd! Ook Samuel L. Jackson als Nick Fury, directeur van S.h.i.e.l.d, vond ik een goede rol neerzetten en hij ziet er ook nog eens ruig uit. Al met al voor mij zeker een topfilm, verheug mij al op het vervolg. De waardering die gegeven is, is deze film dik waard!!! Zeker een aanrader!!
Anoniem
Na recent de film Thor te hebben gezien, heb ik getwijfeld over deze film. Thor viel mij persoonlijk wat tegen. Maar in deze film kwamen de striphelden goed tot hun recht. Het is leuk om de personages als de Hulk en Captain America nu weer in een film te zien. Een aanrader voor liefhebbers van het Sci Fi genre.
René
Vond het een toppertje. Lekker onderuit zonder verwachting zitten kijken. Vond wel het middenstuk wat langdradig voordat de 'echte' actie op gang kwam, maar kan de pret niet drukken. Leuk om te zien dat de 5 actiehelden bij elkaar gevoegd zijn voor ruim 2 uur kijkplezier. Humor was goed gedoseerd, paar x hard gelachen. Wel wat meer verwacht van de special effects maar kan de pret niet drukken. Goed om gezien te hebben.
Anneloes
Er zit lekkere droge humor in, wat het anders maakt dan andere actiefilms. Dit maakte dat ik vaak hardop aan het lachen was. Ook zitten er veel verwijzingen in naar andere films waarin de superhelden voorkomen, erg leuk. De special effects waren een beetje teleurstellend, maar de spanning en sensatie maakt alles weer goed. Goed bedacht, goed uitgevoerd, goede film, dus een aanrader!
Anoniem
Een geweldig leuke actiefilm. De film heeft de juiste combinatie te pakken tussen actie en comedy, zoals het hoort bij dit soort films. Ik moest wel eerst even bekend worden met de karakters. Aangezien ik, op Iron Man na, de andere films over de helden niet gezien heb. Maar dat kwam gelukkig in de film naar voren en ik wist uiteindelijk wat ik weten moest over de karakters. Robert Downey Jr. bracht met regelmaat een glimlach, al dan niet lachbui naar voren. Een heerlijke film, en dus een aanrader.
Bianca
Een zeer goede en spannende film. Al heb ik dan ook (The Hulk, Captain America en Thor) gekeken, waardoor ik meer waardering had voor die karakters in de film dan voor degene die wel onbekend voor mij waren. Want alle karakters blijken zo al hun voorgeschiedenis te hebben in eerdere films.
Al vormt dit verder geen genot voor deze film. Maar ik denk wel dat het de film meer waardering geeft als je al die films ook hebt gezien.
Arjan
Eergisteren de film gekeken. Ik vond het een succesvolle film. Leuke spelers en leuke verhaallijn!
joan
Zojuist de film gekeken. Visueel pareltje, goeie effects en een supercast uiteraard! Het verhaal zelf is niet heel sterk en wat mij betreft 'way too far over the top' qua actiegehalte, maar dat is persoonlijke smaak. Als je van niet te ingewikkelde film houdt, met overload aan actie in een SciFi setting, dan moet je deze kijken! Ik geef 'm een 6 op de inhoud.
Rianne
MARVELLIOUS: Iron Man (de eerste film is het meest geweldig) gecombineerd met Captain America (is een stereotype Amerikaan), Incredible Hulk (pure vernielzucht), Thor (stukje alien), Hawkeye (stukje futurisme) en natuurlijk vrouwelijk schoon: Black Widow. Dit kan heel verkeerd uitpakken, maar deze keer niet. Je weet zonder dat je de film gezien hebt hoe de grote lijnen eruit zien. Maar de filmmakers hebben de kunst verstaan om de kijker te boeien van begin tot het einde. Deze film wordt zeker toegevoegd aan m'n collectie.
Anoniem
Achterlijke film. Slaat echt nergens op
Anoniem
Ik was nieuwsgierig naar deze film omdat het zo'n enorm kassucces was. Ook vond ik het interessant om te zien hoe al die verschillende superhelden in één verhaal konden worden gecombineerd.

Helaas vond ik de film slechts oké. Ik vond het verhaal niet al te boeiend. Ik denk dat dit echt een film is voor mensen die bekend zijn met de personages. Ik had namelijk films als Iron Man, Thor en Captain America niet gezien. Ik denk dat als iemand fan is van deze films, The Avengers een must see is, maar voor iemand die dat niet is, is het een ander verhaal.

Ik vond de film hier en daar wel grappig en de actie was goed, maar ik had wel iets meer verwacht.
Niels
Dit is een combi van alle bekende superhelden die te maken hebben met oorlog. Ik vond het een leuke, grappige en zeker spannende film. Ik zou je deze film zeker aanraden. Als je van spanning en humor houdt, zou je deze film zeker moeten bekijken. Daarom geef ik deze film een verdiende 9.
Vivian
Ik heb hem net gezien! Superfilm!!! Echt alles wat ik had verwacht en meer! De actie is super, de humor zit er wel in, maar is niet flauw. Er zit zelfs heel wat spanning in.
Loki is echt veeeel sterker qua personage dan in Thor. Een echte waardige vijand voor The Avengers.
Anoniem
Marvel, die goeie ouwe strips. Wat fijn dat het eindelijk mogelijk is om ze goed te verfilmen. Dat is met deze film goed gelukt. Lekker kijken zoals je vroeger zo'n boekje kocht als je met de trein of met de bus ging rijden. Eigenlijk niets bijzonders maar omdat je zo lekker even nergens anders mee bezig bent toch heel bijzonder.
Anoniem
Leuke humor, goede actie! Ik kijk uit naar deel 2.
Harry
Ja, stripverhalen verfilmen is toch wel gaaf. Als je deze film hebt gezien snak je gewoon naar deel twee... Het vervolg. Geen superverhaallijn, maar wel leuke humor, goeie acteurs, super gave specials effects. Het is heel slim om eerst films te maken met de afzonderlijke helden en ze tenslotte bijeen te brengen in 1 film... Weer een kaskraker. Wil je een lekkere lange zit voor je TV scherm, ga dan kijken!!!
Anoniem
Prima Sience-fiction film. Door al die superhelden bij elkaar te zetten mag je ook verwachten dat de special effects goed zullen zijn en dit wordt ook zeker waargemaakt. De verhaallijn had van mij wel wat beter gemogen, maar dat neemt niet weg dat het verder prima weg te kijken was.
Anoniem
Na eigenlijk veel te lang te hebben moeten wachten, nu dan toch eindelijk 'The Avengers' kunnen kijken. En hij was het wachten meer dan waard! Na de enigszins tegenvallende 'solofilms': 'Thor' en 'Captain America', moet ik zeggen dat deze twee helden het prima doen binnen dit Super Helden Groepje. De balans tussen al onze helden is goed. Alles met een vleugje humor. Op een gegeven moment kakt de film wel ietwat in, mede vanwege lange(re) dialogen. Maar dan komt de film (eindelijk) weer op gang, want dat willen we toch zien: actie! Deze helden zijn toch zeker geen superhelden omdat ze geweldige gesprekken kunnen voeren?! De slotakte van de film is dan ook GE-WELD-(DA)-IG te noemen! De Visual / Special Effects zien er werkelijk fantastisch en gelikt uit! Een tweede deel van 'The Avengers' zou in 2015 uit moeten komen. Sowieso komen er voor die tijd nog nieuwe films van 'Iron Man', 'Thor' en 'Capt. America' aan! Kan bijna niet wachten!
Sarah
De film is eigenlijk zelfs beter dan ik verwachtte. Had er al veel positieve reacties over gehoord en daarom wou ik hem zeker eens kijken, en daar heb ik zeker geen spijt van! Er zit alles in wat je in dit soort films wilt (actie, humor, ...) Het is leuk om al de personages is samen te zien in één film. Kortom, een aanrader! Voor mij is deze film een 10 waard!
Anoniem
Genieten van deze Marvel film. Echt schitterende special effects. Humor en allemaal topacteurs. Vooral met de Hulk, Thor en Iron Man hilarisch en ongelooflijke acties. Het eind van de film is een demonstratie van wat mogelijk is in dit soort filmgenres. De film voldeed aan alle verwachtingen die ik er van had.
loading