Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het idyllische leventje van de charmante piraat Kapitein Jack Sparrow is...
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Actie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 2 u 17 min

Het idyllische leventje van de charmante piraat Kapitein Jack Sparrow is afgelopen wanneer zijn aartsvijand, de doortrapte Kapitein Barbossa, zijn schip de Black Pearl steelt. Niet veel later valt Barbossa de stad Port Royal binnen en ontvoert Elizabeth, de beeldschone dochter van de gouverneur. In een heldhaftige poging haar te redden en de Black Pearl terug te veroveren, vormt Jack een team met Will Turner, een vriend van Elizabeth, die heimelijk tot over zijn oren verliefd is op haar...

Kapitein Sparrow Actievol Komedie Vervloeking Schip Black Pearl 1700s Caribisch

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Hele mooie en goed in elkaar gezette film met een mooi origineel piraten verhaal en met de nieuwste technieken van tegenwoordig. Johnny Depp speelt de rol als Captain Jack Sparrow geweldig, dit zou niemand hem na kunnen doen.

Reviews

Jacqueline
Waauw, een super film met veel humor, alleen jammer als je niet tegen bloed kan... Geweldig, die humor!
mario
Wat oorspronkelijk een attractie was van Dinseyland gegoten in een origineel verhaal, gevuld met humor, gespijsd met stukjes mythologie en brokjes wannabe geschiedenis, gemarineerd in een J. Depp saus. Dik in orde entertainment. Een aanrader voor hen die piraten en supernatuurlijke situaties wel kunnen pruimen.
loading